Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkčné vnútorne osvetlenie


13camillo13

Recommended Posts

  • O 4 týdny později...
  • O 4 týdny později...
  • O 7 měsíců později...

Zdravím, mám dotaz ohledně tlumenného osvětlení interiéru image.png.70215fad700befaa00df312ded45a387.png Zjistil jsem, že mi svítí 10 min. a pak zhasnou. Jde to nějak nastavit, aby svítily stále ? ( při zapnutých potk. světlech ) Nebo bude nějaká chyba? Děkuji za rady. Roman.

Nikdo nic neporadí? 😢 Mám nový poznatek. Když nemám prstenec ovládaní světel na AUTO, ale na zapnutá potk. světla, tak svítí diody pořád. Má to tedy tak fungovat??? Děkujííí za odpovědi.

Upraveno uživatelem rrromek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...
V 19. 11. 2018 at 12:07, 13camillo13 napsal:

Nazdar potreboval by som poradit. Prestalo mi svietit stropne svetlo + svetla v tienidlach. Mate stym nejake skusenosti co sa stym mohlo stat?

Prišli ste na niečo, ako si to vyriešil, mne prestalo cez víkend tak isto svietiť. A ešte som zistil keď ho zamknem tak smerovky nezasvietia ale až po asi 20s bliknu pri otvarani normálne blikajú. Poistky su ok. Na diag mi pisalo tak  isto nejaké relé že je ok ale nieje napajano. máju stropné svetla nejaké relé kde?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nefunguje. Na  žltozeleným káble mam + pol a oproti kostru ta je len zeleny , meral som to keď otvorím dvere nabehne prúd ako keby malo zasvietit a keď dám kluče do spínačky a dám zapaľovanie tak začne klesať ako keby vypínalo. Piny  som prihol ale tak isto nepomohlo. Nesvieti ani svetlo na slnečných clonách ani vzadu spolujazdcom. Kde je pes zakopaný?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skús popozerať všetky poistky, keď mi na 407 prestalo svietiť pravé stretávacie svetlo, tiež som na konektore nameral napätie a aj tak nič až som po našiel vypálenú poistku, stalo sa mi to dvakrát a vždy to bola iná poistka, ktorá by so svetlom nemala súvisieť, a predsa...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, přidám jen mou zkušenost. Postupně mi začalo blbnout vnitřní osvětlení. Prvně jsem to zjistil u clony řidiče, že mi nesvítí, pak blblo v celém autě. Až už nesvítilo vůbec nic. Dal jsem auto k elektrikáři a byl problém v zlomených drátech ve cloně u řidiče. Byla načatá i nějaká řídicí jednotka, či co, ale naštěstí ji zachránil. Auto bylo staré 4 roky a 2 měsíce 😡😡😡

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak na 90% vyriešené . Ako písal hore Luboss1991 žltozelený som odkvicol a dal som novy kábel od napájania rolety. Funguje v predu všetko len v zadu spolujazdcom nesvieti. Len neviem prečo bola otočená polarita na žltozelenom som mal + pol.. To iste mi písalo aj v chabých že je otočená polarita.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...