Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Thalie od Šumperka do Žamberka, auto za 25tis.Kč


radim.1008

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

V týdnu auto hotový a zase jezdí. Snad to vydrží. :D Nový startér, ramena s tím i silenty, ty starý z ramen vypadly. :D Nový kuláky a uložení stabilizátorů. Spínačka předělaná na tlačítko. Teď to startuje jak nový. :D  Pod autem jak stálo v suché dílně, tak se začala dělat malá loužička. Trochu rosí chladič. Ten se zatím nechá být. Další plán je geometrie a rozvody, protože u nich panuje přesvědčení, že jsou snad původní. :D:roll Toť snad zatím vše u auta za 25 000 Kč.

Edit: Tady to není ještě sesazený. 

received_707726382944225.jpeg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

trošinku rýpnutí třeba to tchánovy chybí s tím novým Loganem tak si koupil takovou kasičku aby mu to nechybělo. Mimochodem víte proč má takový znak no protože tou dírou ve znaku se do toho cpou prachy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si nemyslím, Fiat taky do poslední chvíle jezdil bez investic. Prostě až když něco upadlo, tak se to řešilo. :D Tady chtěl auto za pár korun na tři, čtyři roky, u kterého vymění max olej. No nepovedlo se, ale to se dalo čekat. Logan je sice už druhý, o tom prvním je tu taky někde vlákno, ale to nemění nic na tom, že mi přijde, že je škoda s ním jezdit. Chápu, že je to jejich první, vlastně druhý, nový auto. Ale pro to je lepší, když jezdí, než stojí a jednou za čas vyjede. Navíc, když je v záruce. :myslim

Upraveno uživatelem radim.1008
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tož Fiat Brava 1.6 16v v sobotu prodán sběrným surovinám. No a Thálie? Ta poděkovala po svém. Odmítla v pondělí nastartovat. Točí a nechytne. Tváří se to jak kdyby nenačítal imobilizér klíč. Před tím to několikrát udělalo, že to chytlo na druhý, třetí pokus. Momentálně stojí na parkovišti nedaleko servisu, kam byla dotažena na špagátu. :roll

 

IMG_20190110_140550.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle vlákno mi připomíná příběh mého souseda. Svého času si koupil nové auto Opel Vectra, dal za něj okolo šest set tisíc. Chvíli jezdil (asi tři roky) a vyšel novej model. Koupil ho, dal do garáže a jezdil pořád se starým. Nechápal jsem to a tak jsem se ho zeptal proč nejezdí v novém a on mi odpověděl, že si nový auto nechce huntovat. Se starým autem jezdil ještě přes dva roky a když vytáhl z garáže to nové už to byla zase stará okoukaná Vectra a měl vlastně šunky dvě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Od 7.1.2019 hlásím úspěch. Ano je 13.2. a auto je doma ze servisu. Byl problém s imobilizérem, který nenačítal klíč a někdy prý nešel zamknout kufr. Dle servisu to má co dočinění s imobilizérem. :myslim  :bojimAuto mělo odpojený centrál už od předchozího majitele. Ještě se nechávala dělat geometrie. Tak teď ještě rozvody a na jaře určitě výfuk. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Clia býval občas problém s imobilisérem. Předpokládám, že tohle bude stejná technika. A ještě jedna častá závada tam bývá (tedy jestli je to 1.2 benzín) a to snímač otáček na setrváku. Chovalo se to stejně jak popisuješ, točí, ale nechytá. Někdy stačilo něčím poklepat na kryt čidla a už to zase fungovalo. Tak tchánovi přihoď do kufru kladívko 😁.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevyšlo no, auto je po venku pěkný, nijak zvlášť oboucaný. Jen to má nebo hold mělo zanedbaný servis na který majitel už prděl, když to chtěl prodat.

@MJSytic levnější by bylo jezdit Loganem. Ten měsíc to teď taky šlo. Tady je aspoň vidět, co znamená koupit si levný auto.

:xvul A to po mě chce teď kamarád sehnat 807 za 50-60tis.Kč. :roll V naftě, nejlíp bez FAPu. :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...