Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

3,0 hdi


longstarr

Recommended Posts

Ahoj,

Prosim o radu.

Shanim se po necem s motorizaci 3,0 hdi.

Co se tak divam na internetu, tak tento motor moc dlouho nevyrabeli a bude hodne velky problem se shanenim nahradnich dilu.

Nemate pls nekdo zkusenosti?

Co jsem se dival, tak sehnat treba vyfuk je bez sance. Kolik stoji origo u peugeotu?

 

Diky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3.0 HDi ma šef autoservisu kam jezdim, ve 407 coupe, pár se jich vyrobilo, celkem jsem na to čuměl když mi řikal že tam není 2,7 HDi. Kdyby jsi chtěl o tom pokecat přímo s ním tak se s ním mužu zkusit domluvit a pak bych ti poslal kontakt, pokud tedy chceš a hlavně pokud on bude mít zajem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O motoru mam docela dost nactene. Je to predelany 2,7 hdi. Zvysily zdnih valcu na objem 3,0 a zvysili plnici tlak, takze tam jsou tusim nejake nove vstriky. Euro norma se zvysila na euro5, tak hadam ze nejake zmeny budou asi i u vyfukoveho sytemu. A prave u coupe, nad kterym uvazuji, je sehnat vyfuk celkem nemozne. Pokud bys mi poskytnul treba jen mailovy kontakt, tak bych se rad zeptal treba na ten vyfuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, longstarr napsal:

je sehnat vyfuk celkem nemozne

Mám dojem, že druhovýroba neexistuje, na druhou stranu mám výfuk na 607 pořád původní a to je mu přes 12r. a vizuálně bez vad. 

Výfuk originál cp1730cx na kupé 407 3.0hdi je za nějakých 34634kč a má dvě koncovky. Nebo https://mindmotors.com/cs/1730CX

2.7Hdi je o 5000 levnější - dil 1730cp.

Pro porovnání, na 607 2.7hdi je výfuk za 13tis.

Upraveno uživatelem Agrafik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych ridil firmu, tak prave neresim dostupnost nahradnich dilu 😀 Coz tedy v praxi znamena, ze kdyz si nekdo koupi napr. Prave 407 coupe cca 8-10 let stare, muze si rovnou pripravit 100 litru jen na vymenu vyfuku :-)) To nezni moc lakave :-SS Tak to je mozna lepsi se dat cestou benzinu 3,0 v6 i za cenu vyssi spotreby co? Dilu by na to melo byt hadam mnohem vic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave. Proste musim mit kliku:-P samozrejmne pocitam s castkama jako za repas prevodovky, coz bude palba nebo repas turba a podobne veci ale treba vyfuk za 34 litru me celkem dostal 😄 Ale zas na druhou stranu, tatik mel problem sehnat vyfuk na 406 3,0 24v v kombiku a borec z vedlejsi dilny koupil z kupe, prevaril koncovky uchyty a pohoda. Tak si rikam ze se takove veci dycky daji nejak udelat:-/ 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi. Je to proste konicek. Nekdo vyhodi 30 tisic rocne za lyze, nekdo za kolo. Pro me jsou konicek auta a mam rad peugeoty. 407 coupe se mi líbila vzdycky, tak jsem si chtel udelat radost, dokud nepotrebuji prevazet babicky, lednicky, deti a podobne 😄 Vlastne se spise rozhoduji nad motorizaci, protoze milionar nejsem a vrazet do auta rocne 50 litru taky nechci. Ale souhlasim, ze proste to je o stesti. Bud se bude sr.t nebo ne:-( 

Upraveno uživatelem longstarr
Xyz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...