Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 CC Anglán


volvik

Recommended Posts

Vždycky je to o penězích a kdo tvrdí, že ne, tak si to nalhává sám sobě, jelikož jak zde jiní již psali, stejné, ne-li lepší kousky se dají sehnat i v jiných zemích mimo UK se správně umístěným volantem.

V dnešní době je zde možné přihlásit takřka cokoliv a to je dle mého chyba. Nemá-li to volant na správné straně, STOP nedostaneš STK, v UK si taky nemůžeš jezdit po "druhé straně" protože jsi rodilý Čech, logika je to prostá.

PS : Doufám, že to je aspoň 2.0i 103kW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš, on ten volant na špatné straně není takový problém, jak si všichni myslíte. Na druhou stranu nemá význam takhle přihlašovat auto, které se dělalo i s volantem na správné straně a dá se normálně sehnat.

Ale jsou auta, která s volantem vlevo nikdy nebyla a tam se to dá pochopit, že si to někdo koupí.Koneckonců, ta Impreza, co ji mám v profilu, se s volantem na správné straně taky nikdy nedělala a celkem jsem si s ní pojezdil, než šla do světa. A žáden problém nebyl. Ani s předjížděním. To vlastně vůbec ne, těch koní tam bylo strašně moc.

A pokud si myslíš, že v anglii auto s volantem vlevo nemůže na jejich značky, tak může. Jsou dokonce auta, které se tam s volantem pro ně na špatné straně normálně prodávaly oficiálně u dealerů. Např první Audi TT, první Smart-cca 2 roky, dokud to nezačali dělat i s volantem vpravo, Lancia Delta Evo, ta se tak ofiko prodávala i v Japonsku, nikdy s volantem vpravo nebyla,M3 e30 taky tak, mercedes 190 2,5EVO, některé Ferrari atd. Taky většina amerik.

Upraveno uživatelem David 106s16
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tony Stark: Upřímně ti řeknu že peníze mi nehrály roli takovou jakou mi hlavně hrálo roli stav auta. A podle stavu jak sám můžeš vidět je auto ve výborném stavu jak už pohledovém tak i technickém (tím bych to nechtěl zakřiknout). A upřímně volant není na špatné straně kdysi se na druhé straně jezdilo i u nás. A kdyby náhou měl někdo problém jezdit s volantem na pravé straně tak ať se vrátí do autoškoly protože jak jsem psal už předtím auto má čtyři kola volant a motor a u každého auta je to stejné a volant na které je straně opravdu nehraje roli. 

Ještě co řeknu tak za cenu cca 100tis. bych koupil i s volantem na levé straně ale proč kupovat za takové peníze když můžeš mít o dost levněji a ve stejném stavu a ještě mladší 307cc než se prodávají. A kupovat jakékoliv za 100tis. a mít vrak a nastrkat do něj x financí proč? protože u nás nemáš jistotu ani v najetých km a tím se mi líbí jak to mají vyřešené v anglii kde stočené km jsou trestné a v podstatě ani nemají šanci km stočit 

Je to 2.0 130Kw na Plyn jezdím si za 1.30kč na km a na dlouhé trasy 1.00kč na km 

Upraveno uživatelem volvik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

David 106s16:

Děkuji za podporu protože volant na druhé straně není opravdu žádná potíž a jak jsem psal výše nešlo mi cenu ale o stav auta. Mám faktury co vše bylo dělané a kompletní servisní historii a (to musím zdůraznit) NESTOČENÉ km 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Jak můžeš stále furt omílat, že volant na druhé straně není opravdu žádná potíž, když evropské cesty jsou koncipovány na levostranné řízení. Všechno je uzpůsobené na levostranné řízení nebo jsi snad viděl někdy autoškolu, která učí jak jezdit s volantem vpravo? A ty blbosti jako brány u parkoviště a dobře i ten dementní Drive-thru, ale budiž, zvyknout se dá na všechno i na to, že si z tebe lidi budou v takových situacích dělat srandu aneb proč ten pán musí ven z auta aby si vzal lístek?

Co by mě ale zajímalo, byla fakt ta cena za to auto. V UK se dají sehnat kolem 1000-1500 vočí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Já se s váma hádat nebudu nejezdíte v tom vy ale já a jestli mám volant na pravé straně nebo na levé je snad jedno mělo by se primárně hodnotit auto. Upřímně jsem nečekal takové přijetí po x letech co jsem se vrátil k peugeotu.

Ale nemíním to řešit.

Auto jsem koupil za 50tis. s tím že před půlrokem byl dodělán plyn za 27tis. + x dalších oprav a preventivních výměn (od všeho mám faktury) + mám kompletní historii z anglie (to si myslím že tady jen tak nekoupíte). A věřte nebo ne ale cena u mě nehrála roli tak jak u mě hrál roli stav auta ale samozřejmě si věřte čemu chcete nebudu už vám nic vyvracet máte svoji hlavu a do té mé určitě taky vidíte aby jste mohli posoudit co si myslím.

Ohledně lístků atd. to jsou věci které absolutně neřeším a to jak se na mě všichni dívají že mám volant na pravé straně taky ne jsem rád středem pozornosti a rád jdu do všeho po hlavě hlavně jak se lidé zasmějí aspoň jim můžu zpříjemnit den tím že třeba někomu smutnému nebo někomu komu se zrovna v ten den nedaří vykouzlím úsměv na tváři a to je pro mě výhra :) 

Jsme lidi tak proč si pořád šlapat po krku žijeme jen jednou tak proč si ten život neužít s úsměvem :) 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja se nesmeju ale proste pokud to neni nejakej veteran nechapu mit volant na spatne strane - mel sem moznost si projet TOP Mercedes 300CDI nebo jak to bylo - krasne svezeni - pohodlne - ale volant u prikopu mi fest vadil

nereknu nekde v uzavrenem arealu kde to je celkem jedno ale do bezneho provozu opravdu neprakticke - a nemyslim si ze za ty prachy by tu nesel nebo treba v cizine sehnat stejnej kousek

ono anglany tahaj jen frajeri co s tim jezdily v GB a nechcou se toho zbavovat (ciganske feldy za flasku dotazene z GB)

- potkavam po praze dokonce i octavie s opacnym rizenim - ale nejradsi bych jim naliskal kdyz bezohledne predjizdeji - nemuzou za to - nevidej co delaj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promiň ale z auta mám rozhled a vidím dobře kdybych viděl špatně hazarduju jak s penězi tak i se svým životem a takový blázen nejsem. mám najeto cca 1600km "BEZ NEHODY" a nikomu jsem do cesty nevletěl a opravdu si dávám pozor tak jako většina z nás na cestách.

 

Ještě jedna věc jestli mě někdy potkáš na cestě a já ti do ní vletím zablikej na mě a já zastavím a klidně ti svoji hubu nechám ať mi nafackuješ že jsem idiot a ohrožuju ostatní

 

Upraveno uživatelem volvik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak snad je jasné koho je chyba v případě nehody ne...a vůbec...kolik těch nehod způsobilo auto s pravostranym řízením? To mě spíš statisticky sejme bílá dodávka nez pezot s volantem vpravo...

 

Ale hádat se tu nemíním...:roker

@volvik nechť ti auto dělá radost :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 škodovku 105 s provostranym řízením si děda pořídil když mi bylo 10 , jezdil s ní cca 15 let a bylo to první auto se kterým jsem jezdil když jsem si v roce 1998 udělal papíry. Trochu hůř se s tím předjíždělo , nikdo z rodiny ( bylo to jidinné auto co jsme měli ) s tím problém neměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 12. 2018 at 21:27, Fruktis napsal:

No tak snad je jasné koho je chyba v případě nehody ne...a vůbec...kolik těch nehod způsobilo auto s pravostranym řízením? To mě spíš statisticky sejme bílá dodávka nez pezot s volantem vpravo...

A kolik těch aut oproti levostranným zde v ČR jezdí, že srovnáváš nehodovost.

Upraveno uživatelem KingSpade
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@KingSpade proč bych nemohl porovnávat? Co je na tom blbě?....stoupnu si v praze k silnici...vezmu si statisticky vzorek a můžu si porovnávat třeba růžový auta...bílý dodávky...nebo pezoty s volantem napravo...

Další fakt kromě počtu aut je...že v bílé dodávce většinou sedí mladý ucho...co snedlo salamounovo *neumím psát slušně a podle toho se na silnici chová..

A třeba právě teď jedu busem po jižní spojce...svete div se ani jedno auto s volantem napravo...za to autobus už dvakrát ohrozila bila dodávka co někam spěchá..

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 12. 2018 at 20:09, Havlicek.Lukas napsal:

OK dej za to jeste 2 nuly a budu ti verit
16 tis bez nehody ??
to mam nacouvano - sorry jako

 

Ne 16tis, ale 1600km tam má :myslim

A taky tam má:  " ..................a vidím dobře kdybych viděl špatně hazarduju jak s penězi tak i se svým životem a takový blázen nejsem.. "

Jasně zařadil peníze na první místo až potom život :bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...