stankobn 4 Posted April 8 Share Posted April 8 spojka objednana, prevodovy olej a olej do hydrauliky prevodovky tiez a buduci tyzden to dam vymenit pavelu96 1 Quote Link to post Share on other sites
Tomieno 0 Posted April 8 Share Posted April 8 Zotrvacnik bude v prdeli, ten ti rozšlahal spojku. Treba tam objednať aj hydraulické vypínacie ložisko cca 90€. Mal som to isté. Quote Link to post Share on other sites
stankobn 4 Posted April 8 Share Posted April 8 Mas na mysli toto lozisko? Orig. Kod: 2041 A3 ? Quote Link to post Share on other sites
Tomieno 0 Posted April 9 Share Posted April 9 Áno takto podobne to vyzeralo. Mal som aj to poškodené. Quote Link to post Share on other sites
stankobn 4 Posted Tuesday at 03:50 PM Share Posted Tuesday at 03:50 PM Spojka, dvojhmota a lozisko vymenene. Len mi v servise nevedeli nastavit (resp. diagnostika Bosch to nedokaze) to co sa ma nastavit. Vie mi prosim vas niekto napisat, co presne treba urobit a nastavit cez original DiagBox, nakolko zajtra ma za mnou dojst znamy s origo Peugeot diagnostikou. Ak by sa dalo, viete mi sem hodit, pripadne poslat printscreeny ako postupovat? Dakujem zatial. Quote Link to post Share on other sites
baffy 107 Posted Tuesday at 05:43 PM Share Posted Tuesday at 05:43 PM správa.... Quote Link to post Share on other sites
stankobn 4 Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) Hotovo, prevodovka naprogramovana. Trvalo to sice dlhsie nez som cakal ale bolo to kvoli tomu ze DiagBox nechcel spustit programovanie prevodovky, lebo auto v podstate stalo 3 dni a nebolo dost šťavy v baterke na to aby vsetko prebehlo, ale na 4 pokus sa to rozbehlo a vsetko je OK. Prevodovka teraz uz podradi aj o 2 stupne dole, so starou spojkou podradila max o 1 stupen dole. Edited 17 hours ago by pavelu96 To píšeš na starý Nokii ? Úprava formátu Quote Link to post Share on other sites
Tomieno 0 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Super mám radosť keď sa vďaka tejto stránke pomôže na to sme tu. Ja som od výmeny už prešiel cca 100 000 km a zatiaľ nemám žiadny problém. Pri cca 150 000 keď som mal tak sa ozvala nedostatočná hladina eolysu inak nič. Teraz mám 189000 a auto je po motorickej stránke bezproblémové (musím si zaklopať). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts