Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rada- Peugeot 807 2,0HDi 100KW RHR chyba BSM?


danusko83

Recommended Posts

Zdravim,

 

mam taky trosku problem s mojim tatosom a potrebujem poradit. Idem do auta musim otvorit klucom. Central, alarm ani dialkove nereaguje. Sadnem a idem startovat. Kluc do prvej polohy central sa otvori a odomkne vsetky zamky. Start a a auto ide. Zrkadla sa nevyklopia automaticky ale ak ich otvorim tlacitkom rucne tak idu. Auto ide normalne ako ma. A potom nasleduje moj dalsi problem: ak auto zastavim a vypnem motor a chcem do cca 3-4 minut opat nastartovat tak mi vyhodi chybu immo a nejde. Ak ho idem nastartovat po 5minutach zase normalne ide. Samozrejme po vypnuti motora viem zamknut len klucom v zamku a central zatvori vsetko. Ak ho zamknem po cca 5min. uz zamknem len jedny dvere a central nereaguje. Po kazdom starte mam vyhulovane hodiny a datum ako keby tam po vypnuti nesiel prud. Proste katastrofa. Stretol sa uz s tym niekto? Este popri tom som si vsimol, ze sa mi pravidelne vypaluje poistka k ostrekovacu. Vymenil som a behom dna sa zase vypalila. Pred tym mi diag. hlasila chybu rele power latch ale teraz mi to vobec nehadze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přímo s Tvým problémem Ti neporadím, ale ta chyba na diagnostice s tím asi souviset nebude, protože mi to zhruba každých tisíc kilometrů háže stejnou dočasnou závadu taky a s autem zatím problém nemám. Co jsem hledal, tak je to docela časté hlášení a nikde jsem nenašel řešení.

Chyba:

A9B8
Inteligentní jednotka (BSI)
Rozvodná skřínka motoru : Závada relé Power Latch . Zkrat na plus pól. Místní .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

🙂 no skusim prehodit BSM. Kupena nova nakolko mi nikto nevedel poradit s tymto problemom co mam. A tie ceny pouzitych jakoze cista psychiatria. Viac jak za novu v original servise. Obvolal som niekolko autoelektrikarov ale ked som im to vysvetloval co mam za problem a o ake auto sa jedna tak sa im vlasy asi zjezili a nemali ani zaujem to kuknut. Citujem: "o taku robotu nemam zaujem" co dodat? ked vymenou ten problem nevyriesim tak bude aspon do rezervy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V original servise nova stoji 200€ s DPH. Chalan mi volal spat po asi piatich minutach, ze ma jednu na sklade novu ktoru si niekto nezobral a dal ju za 150€ s DPH. Zaruka, doklad vsetko ako treba. Je to sice 150 ale ked niekto odomna pyta 120-150-170 za staru "*neumím psát slušně*u" ktora ma minimalne 10 a viac rokov tak dakujem. Proste pazravci jak sa patri niektory. Dufam, ze zajtra popr. v sobotu vymenim a uvidim ako dalej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...