Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zatékání do 5008 dveřma?


Jarynn

Recommended Posts

Ahoj,neřešil někdo takovýto problém? Do mojí 5008 při dešti nebo průjezdu myčkou zatéká přes oboje přední dveře. Nedalo mi to a sundal jsem tapecíru ,vzal hadici a políval. Výsledek je na fotkách. Odtokové kanálky jsou O.K. Auto má 3 roky ,od nova ho máme doma, ale já jsem s ním nejezdil tak netuším jestli je to dlouhodobější záležitost nebo to začalo teď. Voda teše z pod bílé izolace a průchodkou. Ve dveřích voda není, je to tím jak to stéká po plechu .. Oboje dveře byly rozdělávané v Peugeotu,jedny tatík škrábnul a druhé nabořili nějací dobráci u supermarketu. Otázka zní- nemohli tam pánové v karosárně zapomenout dát nějakou okapničku nebo mezikus aby voda od okna stékala jinudy? máme tady totiž katastrofální lakovnu v autorizáku..

Dík za reakce. J.

20181018_110407.jpg

20181018_123917.jpg

20181018_131827.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U moderních Peugeotů to bývá pečlivě přilepené speciálním lepidlem, případně se používá speciální opravná fólie. 5008 jsem nerozebíral. Koukni do zadních.

Dřive se to dělalo jinak, bez lepidla, system tašky na střeše, kapka steče správně ven.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by mohlo byt ono,podle me je folie nebo mirelon nebo co to je pouzita puvodni a ocividne netesni. Prave jsem si myslel ze system taska na strese by tam nel byt a neco chybi.. jestli je to jak rikas tak je to jasne. Divne je ze vali i prez tu průchodku. Zavezu to na reklamacku at se postarají, navic mam jeste skoro rok platny optiway tak je to cajk. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taška na střeše už to není, je to slepá víra v lepidlo. Které po skoro každém zásahu ve dveřích už protéká a je třeba jet do servisu znovu. Pokud máš záruku, tak OK, snad se jim to povede. Jinak, když už to máš takto sundané, tak to zkus sám, např. Mamutem, prostě nějakým tmelem, který lepí plast a odolává vodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ahoj, mám stejný problém u 5008. Při dešti mi zatéká na místo před sedadlem spolujezdce. Akorát jsem ještě nepřišel na místo, kudy tam teče. Koukám, že to bude asi typická závada u tohoto modelu.. zítra jedu do autorizaku, tak se zkusím zeptat i tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...