Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugeot 405 T16


georg

Recommended Posts

vostik: ten link jsem taky videl - byl v bazaru, bohuzel ted uz nefunguje. :-(

jindra: rad bych zjistil co nejvic - mam nabidku na jednu vonavku z nemecka - r.v. 95, najeto poctivych 60 tis (toho majitele zna - duchodce :) ), servis v orig. servisu. Pritelkyne si dela papiry a chtela by meho breaka, tak si asi koupim T16 :cool::cool::cool: jestli mate nekdo nejake zkusenosti, tak mi dejte vedet. Diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to uzivis, tak do toho bez.Normalne to bere kolem 12-14 a pri pri palbe kolem 18 - ??? Ale je stim svezenicko.Jinak pocitej pri 100000 svymenou civek.A takove ty normalni vymeny. Ten link nevm jak se presne jmenuje ale uz to bulo najdes ho na www.lycos.de a tam zadej 405 t16 a je to nejaky magictom svycarsko.A je hodne podrobne. Z kama jsi??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

405 T16 - temer nesehnatelna :( I kdyz jsem asi pred 2-3 mesicema videl na mobile.de 405 T16 08/95 vypadal, fakt krasne a cena 3 nebo 4.000eur.. Z belgie.. No..... druhy den tam uz nebyla :( JInak bych uz osnoval dovoz... prihlasit to slo, tak proc ne :)

To mi 16ky se shaneji o mnoho lepe,ale taky jich moc neni. Hlaven si to auto dukladne vyzkouset a prohlidnout... masinka muze vypravet :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi 16 je zivejsi pri nizssich otackach tak od 18 - 28, ale pak zdechne tzn. drzi si stale zrychleni. V nizkych otackach je t16 zdechla jak prase, ale jak to sepne, tak leti do 4 tis a pak asi 300 ot jak kdydy to zdechlo, ale pak to znovu vystrelia jeste vic.No hruza.Po prvni kdyz jsem v tom jel, tak jsem to malem rozbil ve Zline na krizovatce, nepocital jsem s takovym zatahem.

Az se stim projedes tak se ozvi a podel se o zazitky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

jindra: jsem z Teplic.

O Velikonocich jsem byl jeste jednou v nemecku - se znamym mechanikem, aby to prozkoumal a vyrkl ortel - me rekl v pohode a stavajiciho majitele premluvil, aby nechal vymenit remeny, naplne, a brzd. kotouce a desticky. Deda na to kejvnul, takze po vikendu 26-27.4. se presune jedna krasna 405 T16 ke me:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stefan: nevim jak dlouho bude trvat procleni a prihlaseni na magistratu - vyrizuje to za me ten znamej.. Na letni sraz (jestli teda bude) uz urcite prijedu v novem.

zabezpeceni: ma GPS vyhledavani, alarm. A na zahradce uz stavim garaz :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...