Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Loqueho 3008 II


loque

Recommended Posts

  • O 3 měsíce později...

Tak máme za sebou prvú servisnú prehliadku po roku, stav tachometra pri príjazde do servisu bol 20.002km. Prístup servisu bol OK, v cene prehliadky mi opravili aj odretý lak na hrane spolujazdcových dverí (vzniklo zrejme pri nešikovnom otváraní) - opravili to rovnakým odtieňom, teraz je to prakticky neviditeľné. Celková cena servisu po 10% zľave: 237,95€ 🤨 Ešte spomeniem že mi predpísali ďalšiu prehliadku po 15.000km a nie ako mám v pláne údržby 25.000km - s tým osobne niesom spokojný, nakoľko si mením olej s filtrom sám po 10.000, čo ma vyjde asi 45€. Prikladám ešte foto výpisu prác a použitého materiálu

64FA9743-B529-4D8A-8363-65D3608C52A9.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Ahoj keď si menil ty olej na aute mimo Peugeot Servis akej značky si použil filter? Riešili niekto zo servisu že tam nebol ich originálny olejový filter?  Menil si aj tesniacu podložku pod výpustnu šrubu alebo si nechal pôvodnú? Mne auto píše že už chce za 1000km výmenu oleja. Na oleji mam nabehane 7000km. Prvá výmena záručná bola 10/2019. Nemám chuť platiť Peugeotu za olej 104 euro s DPH výmena filtra, práca atď, keď  viem olej kúpiť cca za 40 euro. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, filter som dával myslím že Valeo, pri následnom servise u predajcu nikto nič nespomínal. Olej som nevypúšťal cez výpustný otvor, ale odsal odsávačkou (viem že niektorí ľudia toto neuznávajú, ale podľa mňa je to uplne OK, nebudem snívať o tom, ako v servise ten olej vypúšťajú - ak ho vypúšťajú a nie odsávajú, tak nečakajú istotne ešte hodinu pokial všetko vykvapká. Dotečie a šup rýchlo zatvoriť, naliať nový a ďalšie auto)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tiež s tebou súhlasím s tymi cenami. Olej možno kúpiť kdekoľvek za zlomok ceny za ktorú ho ponúkajú v servise. Pritom tam ho kupujú veľké množstvo a ich nákupná cena musí byť veľmi výhodná. To isté s filtrami. Proti účtovaniu ceny za prácu absolútne nič nemám, ale ceny za materiál, to je jednoducho nechutný oj*b na zákazníka, ktorý tam predtým nechal niekoľko desiatok tisíc € za nové auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super dik za odpoveď. Mal som možnosť si prehliadnuť v servise aj spodok auta pri servisnej prehliadke. A mechanik olej vypúšťal to som videl na vlastné oči. Mňa najviac naštvalo pri faktúre, že si naučtovali zistenie hladiny Adblue cez diagnostiku cca 5 euro bez DPH a doliatie Adblue 5 litrov za 0,85 bez DPH. Ide tu o princíp že za každú blbosť si účtujú kráľovské ceny. Toto je najväčšie ******* servisu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...