Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Loqueho 3008 II


loque

Recommended Posts

Moc krásná, ta 3008 se mi líbí čím díl tím víc. A uplně nejvíc červeno černou, takovou jsem měl 307 cc, z toho jsem byl paf celé ty roky co jsem ji měl. Jeden člen tady má fotky koupené 3008 GT v červeno černé a takovou jednou budu mít, cca 2-3 roky :) Chtěl jsem 5008, ale ta 3008 se mi líbí sakra víc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super, mám rád zmysluplné a intelegentné odpovede, mne sa zdalo, že to je modrá.... Riešim kasko, nemám TP, mám rovnakú farbu ako loque a potreboval by som vedieť ako konkrétne je zapísaná táto farba v TP, keďže ma to nenapadlo spýtať sa predajcu. Respektívne či je uvedená tak ako v katalógu "červená perleť".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ospravedlňujem sa že odpovedám až tak neskoro ale som dosť pracovne vyťažený...

Takže správna odpoveď je: 

CERVENA METALIZA/METALLIC RED

- to je presne ctrl+c / ctrl+v z elektronického výpisu TP, na kartičke mám iba ČERVENÁ METALÍZA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Tak po pol roku máme na aute najazdených takmer 11.000km, dojem z auta je skvelý, všetko poslúcha ako má. Dnes sme s ním absolvovali výlet o celkovej dĺžke cca 290km kombinovane medzimesto/mesto, naložené 4x dospelé osoby + dieťa v autosedačke a výsledná spotreba 5,9l/100km 🤩 Dynamika aj pri takto naloženom aute je veľmi dobrá, ten motor sa jazdnými vlastnosťami frantíkom naozaj podaril.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já po cca 6000tkm mám ve voze spotřebu 6,5l/100km , ale jak se teď otepluje tak jde spotřeba níže, uvidíme po létě ale delší trasy jsou úspornější pokud jedeš do těch 105km/h , větší rychlost a dálnice jde spotřeba automaticky nahoru

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, zenes napsal:

To sa mate, mne 1.6 puretech po 456km spaluje pocas zabehovej jazdy (max 3500 otacok) priemer 9,2l

1.6-tka nikdy nedosiahne spotrebu 1.2-ky, aj keď sa tu zopár ludí hrdilo, že plne naložená 1.2 zožerie viac ako 1.6.

Pokiaľ je to ešte nové auto, tak by som to moc neriešil, takisto tam má vplyv aj to, že to je automat. Výrobca môže deklarovať rovnakú spotrebu pre automat aj pre manuál (nie v prípade 1.6, lebo tam je iba automat) ale z mojich skúseností si ten automat vždy zhltne viac. A tiež veľmi záleží, že kde sa s autom jazdí (mesto,kopcovitý terén - tam pojde spotreba hore) Nám išla spotreba dole postupne ale najviac sa to prejavilo po 10.000km, či to bolo nájazdom km alebo tým že skončila zima, neviem povedať. V každom prípade zase 1.6 ponúka vyšší výkon, takže ten motor má niečo do seba 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera som menil olej+olejový filter (servisný interval 25.000km je čistý nezmysel). Stav tachometra cca 11.000km, olej bol po vypustení čierny, nie tak ako pri diesloch ale bol vizuálne dosť znečistený. Čo som si ale všimol, že olej výrazne zapáchal po benzíne a jeho mazaciu schopnosť by som skor prirovnal k nafte ako k oleju. Je to samozrejme iba moj empirický názor. Osobne si ale myslím, že nechávať v týchto motoroch náplň na viac ako 15.000km bude znamenať významné skrátenie životnosti motora. Olejová náplň tohoto motora je ani nie 4L. Použil som orig. doporučený Total 0w-30.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

V servisnej knižke je 25.000 km alebo 1 rok a takisto keď zatlačím kľúčik vedľa budíkov tak odrátava od 25.000 km... Kedy si auto kupoval? resp. nemáš tam nastavený skrátený servisný interval?

Pri najbližšej návšteve servisu sa spýtam na ten interval... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...