Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stabilizátor zadní nápravy P406


Donczekr

Recommended Posts

Mám Peugeot 406 99 1.8 Combi s motorizací LFY (81kw) Shaním příčný stabilizátor zadní nápravy ale nikdo není schopen ji sehnat. Hledal jsem snad na všech eshopech. Nemáte někdo např katalogové číslo tohoto dílu, popř. máte možnost ji někdo sehnat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stabilizátor má OEM 517093 a průměr 21mm

uložení stabilizátoru OEM 517242, vnitřní průměr 21mm, potřebuješ 2 kusy toho uložení

jinak samotný stabilizátor se obvykle nemění (není na něm co se posrat), mění se jeho uložení (ty gumy na krajích) a pak tyčky stabíku

jo, a auto je model po face :) (modernizovaný)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, Donczekr napsal:

jo jo to ja vim ty gumy to chce ale vymenim cele to ulozeni tak diky. Je ten stabík celkem orezlý jen jsem nezkoumal jak moc. Jsem trošku paranoik :-D

Tak ho trochu opucuj. Byl bys první, kdo toto řeší. Kašli na to, věnuj se věcem podstatnějším ... které se jistě v budoucnosti vyvrbí.

Často se mění svislé tyčky stabilizátoru (hodně klepou, ale nemají vliv). Občas taky vodorovné tyčky, které určují sbíhavost - mmch. u tebe nemají vůli (mají velký vliv na sjíždění gum, ale hlavně na chování auta - bezpečnost)? Gumové uložení stabilizátoru jsem ještě neměnil, ač jsem provozoval několik starých 406.

Výměnu samotného stabilizátoru na jízdních vlastnostech nepoznáš = vyhozené peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak měnil jsem zadní tlumiče a koukal jsem i na ty kosti ty jsou zatím jakž takž i když občas, když chytne zadní kolo nějakou díru (hlubší), trochu to bouchne. Tak nevím jestli ty kosti nebo ty gumy uložení. Spíš mě to rozčiluje bo to je bouchnutí jak když přejedete kočku ;-) a ty gumy v horku vržou. BTW vůle nemají před dvěma rokama jsem to měl na geometrii a servisák mi říkal pouze, že je překvapený jak krásně to šlo na tak starý auto. Rez na autě skoro není. Auto mám 6 let a motorově top na emisích mi pokaždý říká že to auto snad sjelo teprve z výroby, je jak nový. Taky startuje na lusknutí i v -20C. Jedinný co jsem řešil byl alťák a kiksla baterka a čidlo tachometru. Jinak v podstatě nic. Najeto pokud to někdo nepřetočil má 184 xxx a podle stavu motoru to ani nepředpokládám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...