Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mustang


Recommended Posts

Když ty hasičáky do auta sou stejně takový pšouci... jak auto čapne, tak za 5 minut už není co hasit... :( bratránek tenkrát stačil se svou octou jen zastavit a už mu plamínky olizovaly nohavice..., vybral kaslik, vystoupil, na zadní sedačce vzal noťas, z kufru vyhodil dvě tašky a než vytočil 150, tak půlka auta v plamenech.... tři minutky na to už celý... než kluci přijeli cca 10minut už to prej jen sotva hořelo.... Hasičák co měl v kufru prej ani nevyndaval... Žár jako kráva, takže přijít k tomu na metr prostě nešlo.. a člověk spíš zachrání rychle ostatní věci... než aby hned běžel hasit... Je to strašná smrt.. a nejhorší na tom je, že úplně zbytečná... :( 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Hafity četl jsi to??

Citovat

Svědci popsali, že se po nehodě snažili vyprostit zaklíněného řidiče osobního vozu. Ten byl při vědomí a komunikoval s nimi. O chvíli později ale začalo auto hořet, řidiče se již svědkům vytáhnout nepodařilo. Ve voze uhořel.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nám na školení řidičů vždycky říkali. Pokud ti začne hořet pod prdelí mašina vezmi telefon šrajtofli vyhoď " kaštany " a pak se teprve starej o to co a jak hoří. Jednou se mi stalo že mi čapla pod prdelí Karosa v motorovým prostoru asi tam někde slzela nafta a po zastavení " Na kuchyňce" což je tem kopec dolů od Proseka před most Barikádníků sem kouknul do zrcadla a zpod busu šli " lyšáci " Stačil jsem hodit do kapsy telefon šrajtofli a vyhnat " kaštany" a pak jsem zespoda fouknul jedním hasičákem pod motor a už tam u mě stáli chlapy z PMJ a s jejich pomocí se mi to povedlo udržet pod kontrolou než dojeli hasiči. Ale jen díky tomu že jsem fouknul hasičákem a pak čekal jestli se to rozhoří znova a tak pořád do kola a jeden četník zastavil asi 3 velký auta a zabavil jim hasičák aby jsme měli čím na to plácat. Fakt je že ten kočár pak na tyči odtáhli do garáží a asi za týden zase jezdil takže škoda nebyla velká. Ale vím že se dělala simulace za jak dlouho shoří bus a cca po 7 minutě od " zážehu " není co hasit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...