Neon Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: graver Tak jsem rozbastlil tlačítko (to hlavní - s autoposunem) a žárovka nikde (to tlačítko vypadá jinak, než na fotkách tady). U ostatních tlačítek podsvícení funguje, u toho hlavního mi vůbec není jasné, kam by ta žárovka mohla přijít. Byly podsvícené tlačítka standardně i u starého modelu? Je možné, že to jedno odešlo a někdo ho vyměnil za starý typ. Je tam pod tim žlutym plastíkem a tam právě přijde ta mrňavá žarovička...která se tam bude muset naletovat Citovat
Neon Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Tak jsem byl včera u tý GM electronic (www.gme.cz) na Sokolovský a je to fakt neskutečnej obchod - vživotě bych nevěřil, že se daj kupovat takovýhle nanosoučástky.... Takže: 3* 14V žárovička na osvětlení oken 75 Kč - 14V byla dražší. než 12V a je to lepší prej v tom, když to auto dobíjí (což je pravda, protože to bejvá 14V) 2*14V malinká k řidiči 33 Kč a tu sem si tam nechal i naletovat (abych nemusel doma šašit, nebo někoho schánět) takže cena 108,- i se dvěma náhradníma a svítí to super:super Takže ještě jednou díky patří Olda607:papa Citovat
Hics Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 Už se vyprdněte na nějaký žárovky. Oddie tu něco navrhoval. Já to kdysi na Pegině udělal na všech tlačítkách a naprosto funkční a hlavně spolehlivý a navíc si můžete vzbrat barvu... Žárovky patřej nad sporák....:D:D http://sweb.cz/Nik.tom/sp%C3%ADna%C4%8D.jpg Citovat
Capy Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 víte jak to je za blbost se platí...Já se nezeptal kolik stojí a když to předali k pokladně udělali fakturu.Pak řekli cenu tak už mi bylo blbý to brát zpět.Hold sem myslel že stojí pár korun tak sem se neptal -- ponaučení pro příště.Když kupuju ted tak u peugeotů jako poslední před nima citroen je asi o polovinu levnější. Citovat
Neon Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Capy víte jak to je za blbost se platí...Já se nezeptal kolik stojí a když to předali k pokladně udělali fakturu.Pak řekli cenu tak už mi bylo blbý to brát zpět.Hold sem myslel že stojí pár korun tak sem se neptal -- ponaučení pro příště.Když kupuju ted tak u peugeotů jako poslední před nima citroen je asi o polovinu levnější. Hlavně u věcí, jako jsou žárovky a pod. není duležitý mít zrovna originál, kterej je zpravidla minimálně 2x dražší (až na nějaké vyjímky - třeba akce) - ale je to tak - chybama se člověk učí... Až nám buce 50, budeme ponaučený a ošlehaný životem, že nás už nic nepřekvapí a nenapálí... ps. jinak taky se mi občas stane ten případ, že je mi trapný vrátit něco, co jsmsi už objednal a zjistil, že je to drahý, ale už se mi taky stalo, že jsem udělal nákup a pak mi na něj nevyzbyly peníze, to se potom nedalo nic jinýho dělat a musel jsem to potupně vrátit (ale to sem byl ještě malej:D) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.