Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugeot 307 zadní stěrač


Marek72

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Ahoj, já včera ráno koukal na zadní stěrač, že je nějak tou stírací lištou mimo polohu trochu níže pod hranu skla a když ho spustím, tak že na opačné straně nedojíždí ..... nevěděl jsem co se děje ale po sundání krytky hřídelky to bylo jasné - prasklý plast. Na internetu jsem u svého auta měl výběr viz první foto, tak jsem šel po nejlevnější variantě.

2063963994_Beznzvu.thumb.png.957589b67390d38f92bd662457b16999.png

Hodně by mě zajímalo, jestli má SW vůči Breaku jiný zadní stěrač, protože u SW verze jsem za stejné peníze u stejného prodejce mohl mít rameno i se stěračem .. :myslim  Stěrač jsem lehce odlomil rukou viz druhé foto a samozřejmě ten zalisovaný vylomený hliníkový kroužek z ramene stěrače zůstal na hřídelce s tisícihranem.

DSC_0359.thumb.JPG.a1f80e78b8b130cbcf0699494b158c49.JPG

To mě ale nezaskočilo protože jsem ho už jednou před lety měnil a byla stejná situace :aut .... stačilo pár tahů pilníkem, odpilovat trochu materiálu, vzít do kleští a šlo to dolů viz třetí foto.

DSC_0360.thumb.JPG.a76031cfedb7ba0d63d00432087797e9.JPG

 

 

Upraveno uživatelem Milhausekkk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, platil jsem 302 Kč protože jsem registrovaný u toho prodejce. Mám sice kartičku Peugeot clubu, ale nevyužil jsem ji vědomě, stačí mi rady co tady dostávám. Při prodloužení členství, které se blíží, už kartičku nebudu požadovat, je tam myslím tato možnost.

Každopádně díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je len sprostý biznis, nič viac. Break a SW sú rovnaké karoséria (okrem strechy) tak tam logicky sú rovnaké stierače. Rozdiel by mohol byť medzi kombíkom (SW alebo Break) a krátkou verziou HB (niekedy nesprávne preložené aj ako sedan), no aj tam je myslím dĺžka stierača rovnaká, iba to ramienko je pravdepodobne iné, keďže sa všade uvádza osobitne. Žijeme v dobe, keď jeden a ten istý výrobok môže mať veľmi rôznu cenu, a to ešte sú aj rozdiely medzi výrobcami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Break a SW se liší drobně v kastle (prosklená střecha a jiná zadní podlaha/pásy pro 3.řadu...), ostatní je stejný.

Ale teda to ramínko mohlo být udělané líp, takovej kus hliníku zalitej v plastu, no abych se bál v mrazech pustit zadní stěrač... Ale optimisticky se na to dá dívat tak, že ti v mrazech neshoří motor, ale rozpadne se raménko stěrače za dvě kila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obyčajne dávam prednosť originálu ale keď už sme pri tom, to čo je na nete, podobne ako aj linky na autokely v tomto vlákne, nie sú žiadne originály, len majú originál dizajn. A to ešte nechcem rozvádzať skúsenosti so skutočným originálom, vyzeral pekne, no čo sa týka funkčnosti, čakal som viac. No ani sa niet čomu čudovať, za tú cenu im to leží na sklade asi trocha dlhšie. Momentálne mám tiež obyčajný z kuflandu z akcie za 2€ a funguje veľmi slušne, polovicu zakrýva ramienko a tých 17cm, keď o ňom nevieš, tak si to ani nemusíš všimnúť.

inoxing - všetky plastové ramienka na všetkých značkách áut to majú dnes podobné, podobne drží napríklad aj abs snímač a tiež sú s tým po čase problémy, s tým fakt nič nenarobíme. Ale hlavne: stierače sa predsa v mrazoch nepoužívajú prv než sklo nerozmrazíš alebo nezoškriabeš, v opačnom prípade bude spotreba stieračov logicky vysoká.

Upraveno uživatelem 307rg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...