Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot rozšiřuje sortiment přenosných elektrických nástrojů


Béďa

Recommended Posts

Společnost Peugeot uvádí na trh osm nových akumulátorových nástrojů. Jedná se o příklepovou vrtačku, vrtací kladivo, kotoučovou pilu, vykružovací pilu, kruhovou brusku, úhlovou brusku, odstraňovač nátěrů a multifunkční nástroj. Pod jejich elegantním a moderním designem je podepsáno designérské studio Peugeot Design Lab. Peugeot, rozšiřuje svůj sortiment akumulátorových nástrojů a navazuje tak na svou historii. Tyto nové nástroje budou v prodeji od listopadu a od 19. září je možné si je prohlédnout na stánku Peugeot na veletrhu užitkových vozidel v Hannoveru.
 

Peugeot zde představuje osm nových akumulátorových nástrojů pro profesionály. Mají výměnné baterie umožňující bezproblémovou práci. Příklepová vrtačka a vrtací kladivo jsou schopné provrtat nejodolnější dřevo a beton. Pečliví kutilové ocení osvětlení LED na kotoučové pile a laser, kterým je vybavena vykružovací pila pro přesné řezání. Kruhovou brusku lze uchopit z boku nebo shora. Sortiment doplňuje úhlová bruska, odstraňovač nátěrů (před mořením) a multifunkční nástroj, které umožňují řezání, vrtání a broušení jakýchkoliv ploch.

Designéři studia Peugeot Design Lab vdechli každému z těchto nových nástrojů moderní vzhled a ergonomii. Jejich elegantní styl zdůrazňuje jejich robustnost a kompaktnost. Barevná kombinace je inspirována dvoubarevným provedením „Coupe Franche“ (ostrý řez), které se používá u vozů Peugeot SUV 3008 a 308 GTi. Rukojeť z dvojího materiálu, která je k dispozici na většině nástrojů, zajišťuje pevnější držení a poskytuje optimální uživatelský komfort.

Tyto nové akumulátorové nástroje Peugeot doplňují nabídku, která byla poprvé představena a v  polovině roku 2017 tvořily ji doposud nástroje Energy Drill (vrtačky a šroubováky). Nabídka posiluje postavení společnosti Peugeot Outillage na stále rostoucím trhu přenosných elektrických nástrojů. Peugeot, který začal vyrábět čepele pil již v roce 1810, tak s novou řadou nástrojů navazuje na svou minulost.

Nová řada nástrojů Peugeot byla veřejnosti představena 19. září na veletrhu užitkových vozidel v Hannoveru společně s novým vozem Peugeot Partner. Do prodeje se dostane na konci roku.

Veškeré informace o Peugeot Design Lab naleznete na adrese www.peugeotdesignlab.com.

Zákulisí projektů Peugeot Design Lab na Instagramu: @peugeotdesignlabPeugeot Design Lab na Facebooku:  www.facebook.com/peugeotdesignlab

Veškeré produkty butiku Peugeot naleznete na stránkách https://boutique.peugeot.com.

Veškeré informace o Peugeot Outillage najdete na stránkách http://www.peugeot-1810.com.

PEUGEOT_Powertools_2018_001.jpg

PEUGEOT_Powertools_2018_002.jpg

PEUGEOT_Powertools_2018_003.jpg

PEUGEOT_Powertools_2018_004.jpg

PEUGEOT_Powertools_2018_005.jpg

PEUGEOT_Powertools_2018_006.jpg

PEUGEOT_Powertools_2018_008.jpg

PEUGEOT_Powertools_2018_009.jpg

PEUGEOT_Powertools_2018_012.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...