Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 cc nové zadní světlo


Sovicka

Recommended Posts

Ahoj,

mám dotaz....jak nejlépe vyřešit na Peugeotu 307 cc rozbité zadní světlo? V jiném vlákně jsem řešil zabouchnuté klíče v kufru...což je již vyřešeno, ale bohužel buď při převozu a nebo v servisu.....se jaksi zničilo zadní levé světlo. Bohužel je to ta vnější ledková část. Kompletně z ní odpadl červený překryt a ten bohužel nemám. Takže to vypadá na nové světlo....ale ty ceny:-(. Na netu nové 7 100Kč. Použité z Polska 5 500Kč.....

Koukal jsem, že ho ani moc nenabízí.....v eshopech.

Ještě zkusím oslovit nějaké vrakáče, ale tam to moc nevidím......

Nemáte někdo nějaký nápad.....chápu, že z toho asi nic světoborného nevymyslíme, al eproč se nezeptat.....třeba už nějaký chudák ho taky kupoval:-)

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vim, tak VSECHNY odtahovky foti, kdyz nakladaji na auto. Servis pri prijmu vypisuje v zakazkovem liste poskozeni. Majitel pri prejimce opraveneho vozidla SNAD obejde auto a zjisti poskozeno = neprevezme. Tohle je prece jednoduse dohledatelne, kde se stala drobna chybicka za 7000CZK a kdo by ji mel zaplatit!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No....ono to není tak jednoduché:-). Odtahovka to sice vyfotila, to je pravda...tu ještě budeme poptávat o tu fotku,  jenže auto složila v autorizáku bez příjmového dokladu....ono taky bylo už hodinu po zavíračce a paní na příjmu tam na manželku čekala. Takže auto se složilo za vrata a hotovo. To, zda to třeba uletělo z odtahovky za jízdy(co já vím) to už pak nikdo na místě nekontroloval......no a technik se dušoval, že u nich nic. Jinak bych to samozřejmě řešil s dotyčným.....

Jak jsem psal, nic není jednoduché.....a mít na telefonu brečící manželku a dvě malé děti a zabouhclé klíče v kufru.....a řešit odtah a další věci..... věř, že spoustu věcí uděláš jaksi...."nestandardně"...třeba jako příjem auta bez papíru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sovicka mrzí mě , co se ti stalo , ale slova technika musím potvrdit , ráno jsem byl v práci mezi prvními , auto stálo hned za zamčenejma vratama a to světlo bilo do očí už na dálku . Kde ten kryt odpadl , nevím , u těhle světel se to poslední dobou stává nějak často , jenom za tohle léto jsem viděl tři 307CC s takhle "upraveným" světlem , asi je to blbě svařený :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nee, to nemá smysl řešit, obviňovat nikoho nechci, to nemá smysl, beru to jako smůlu:-). Já osobně odhaduju, že to ulítlo na odtahovce. Vás hodnotím kladně, ochota tam na auto počkat, technik v pohodě, poradil, pomohl. Na jeho radu jsem u vás objednal ten klíč.

Spíš v tomhle tématu jsem chtěl zkusit, zda někdo neřešil nákup tohoto pitomého světla......

Origo....no to asi, ne....dneska asi s někým z vás manželka mluvila......9000Kč, strašná suma:-).

Inzeráty...totálně vyprodáno....prý mají i několik telefonátů za den na toto světlo.

Tak zkusit ebay, ale tam ceny nic moc a všechno Litva. Sice už s tím zkušenosti mám a z východu vždy díly dorazily OK, ale tohle není díl za babku, takže obava je.

Tak ještě autodoc, nebo jak se to jmenuje....všechno odhaduji mají z Polska. No, zkusil jsem to tady a uvidíme. Cena necelé 4000, je na to nějaká záruka, tak uvidíme. Určitě dám vědět, jak to dopadlo a zkušenosti.

díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lampa z polska použitá vyjde na cca 2700,- až 3000,-kč. A pár jich na alegru je. V nejhorším případě mohu nechat poslat ku kolegovi v PL a pak následně poslat.

např tady: https://allegro.pl/lampa-lewy-tyl-tylna-w-blotnik-peugeot-307cc-03-09-i7101510416.html

Upraveno uživatelem David 106s16
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Světlo jsem už jsem taky řešil a všimnul jsem si, že se stává , že na jiných autech poměrně často ten kryt taky chybí. Je dobré mít známého v autorizovaném servisu Peugeot - pokud si díl odebere na sebe, je výsledná cena za nové světlo výrazně nižší, i když je ta sranda stále dražší než použité světlo od Poláků.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...