Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nejde nastartovat


nedrobil

Recommended Posts

Dobrý den,zdravím Vás a prosím o radu.

Auto nestartuje.Bliká kontrolka zámku na palubní desce a sem tam to cvakne v pojistkové skříňce pod volantem.Tohle dělá když není klíček v zapalování.Když strčím klíček do zapalování a pootočím nerozsvítí se žádná kontrolka ani displej.Akorát pod volantem to cvaká rychleji.Nejde vůbec nic a startér taky nic.Máte s tím někdo zkušenost? Na baterce jsem naměřil okolo 14 V. Dá se změřit elektrolyt na origo baterii ? K čemu slouží na baterii ten plastový průzor? Děkuji za všechny reakce.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau pokud mas origo baterku a mas tam kulate okenko kdebi melo svitit zelene svetilko pokud je ta baterie bezudrzbova tak ja mel origo a taki me klekla akorat minuly rok auto zacalo samo svitit po odemceni blikat a sli i sterace a to prej udelal skrat v baterce od vimeny vse ok tuk tuk.Ja bych skusil dat jinou baterku nebo si ji jen pucit a uvidis

Upraveno uživatelem kemo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja už mám tretiu baterku. origo vydržala 4 roky, odišiel jeden článok, druhu som kúpil Exide, tiež 4 roky a tiež prdol jeden článok a teraz som tam kupil Vartu, hádam niečo vydrží... Ale tiež boli príznaky ako popisuje "nedrobil" Len niečo stále cvakalo, ručičky na budíkoch poskakovali atď...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zas tak všechno nefunguje.Když zamknu auto ,tak po chvíli už ho dálkovým neotevřu.Jen klíčem přímo do zámku.Otevřou se jen dveře u řidiče.Když dám klíček do zapalování a otočím , odemknou se i ostatní dveře a na displeji se objeví hláška "electronic anti theft faulty".a někdy něco o světlech ,ale to jsem zatím nedešifroval a hodiny s datem jsou vynulované .Zamknout jde i dálkovým.A ta původní baterka má opravdu kolem 14 V. Dobíjení při nastartovaném motoru kolem 14,4 V na té vyměněné baterce. Na fóru o Citroenu psali o podobných  problémech a prý pomohla výměna BSI , což asi nebude nejlevnější.A co baterka v klíči, kdy tu jste měnili?

Upraveno uživatelem nedrobil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zamykání a odemykání už funguje normálně Ani hláška už se neobjevuje a hodiny s datem fungují taky.Byla to má nepozornost ,když jsem se díval na pojistky pod volantem. Je tam pojistka HS a já jsem ji dal místo doprava doleva.Podle obrázku v manuálu.Je to nějaká parkovací poloha, když je auto vystavené.Jestli jsem to správně pochopil.Teď mě už straší jen ta baterka.Buď je závada v baterce nebo v elektronice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

pozri sa do poistkovej skrinky v motorovom priestore

na kolegovej 308 to robilo podobne raz to tocilo normalne potom to ani netuklo

boli pouvolnovane privody od baterky do tej poistkovky  tam kde su kabelove  ocka v poistkovke  poutahuj matky 

a to s tym bocnikom HS tiez spravil  ze ho dal naopak

Upraveno uživatelem krtek 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...