Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 cc klíče v kufru


Sovicka

Recommended Posts

Ahoj,

asi to nemá moc řešení, ale zkusím se zeptat.......máme jedny klíče od Peugeota 307cc a žena je nechala v kufru a zabouchla. Otevřít kufr tlačítkem nejde. Tak a co dál?.....

Prý jediným řešením je odtah do autorizovaného servisu, napojení na origo diagnostiku a přes nějaký univerzál klíč otevření. Je tomu tak a nebo to jde ještě jinak?

díky moc

P.S. Že udělám nový klíč vím a dělám ho už rok.....takže ano, jsem pitomec:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednat nový klíč podle VIN. Bude to trvat několik dní. Pak otevřeš auto, zapneš zapalování a otevřeš kufr. A nakonec pojedeš do servisu a tam diagnostikou naučí dálkáč a immo. Případnè můžeš objednat levnější klíč bez dálkáče, jen s immobilizérem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejak to nechapu - jak se mohlo auto zamknout s otevrenym kufrem aby slo pak klice zabouchnout?
ono CC nema cudlik na celkove odemknuti - zamknuti vozu ??
staci se do auta dostat a odemknout ne ?? pak jde otevrit i kufr

nebo to maj kabriolety nejak specialne osetrene ze bez klice si ani ranu ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzdyt jsem mu psal  @Havlicek.Lukas   at sezene zamecnickou nonstop sluzbu, ti umi otevrit bez poskozeni - pochopitelne za nezanedbatelnych par minci a s dokladama od auta v ruce - i bezpecnostni dvere s trezorovym zamkem v bytech . Otevrit zamek bezneho auta kde je klicek a ne bezklickove oteviani je pro ne chechtacka :papa

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady na SK chce priplatek za dojezd, za nonstop a prokazat ze otevira legalne se vsim vsudy 40 Eur. Ale opravdu umi, sousedovi otevirali Sherlog dvere a kdyz jsme se bavili, tak rikal ze auto j jednou rukou v zadela druhou v nose!:D

Nez shanet odtah, znackovej servis atd., atd. tak je tech 40 ecek zadarmo!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No....ono to tak lehke nebude, zaprvé k zamku se nemá jak dostat, nemá to zámek(tedy ten venkovní).......jen by musel nějak mezi nárazníkem a kufrem prostrkávat drát-není tam odnikud vidět......normální auto chápu, to už mě takovýto profík také jednou otevíral, ale tohle je trošku jinak.

CC nemá žádný přístup do kufru z vnitřku auta.....

Ani se nedá zevnitř otevřít...právě proto, když máte staženou střechu, tak aby se vám tam někdo nepodíval......

Jinak auto je otevřené......jen ten kufr ne :-)

No a jak se to stalo...to by mě také zajímalo, zatím jsem to neviděl. Ale odhaduji, že žena vystoupila, měla otevřený kufr, pak hodinu krafala s kamarádkou, pak dala klíče do kufru, vyložila věci......a zabouchla kufr. Auto otevřené, ale kufr zavřený a auto už chrápe, takže elektrika, aby to šlo otevřít čudlem na kufru už není........tedy tak to zhruba odhaduji.

A aktuální situace je.......auto bylo zadara odtaženo do značkového servisu v rámci povinného ručení a teď to bude na servisu, aby se s tím popral a na mě, abych to pak zaplatil:-).

Asi dobrej nápad teď bude nechat dle VIN objednat nový klíč....tedy pokud to půjde. Ten nový by stačil jen dát do zapalování a nahodit proud do auta, vyndat klíč a čudlem otevřít kufr.......tedy doufám.

Ale prý snad to jde i diagnostikou a nějakým klíčem......

Ono by vlastně stačilo vyčíst z diagnostiky kód a ten cvaknout do jakéhokoliv klíče, který má na sobě čudl na otevření kufru...a jen otevřít kufr....a bylo by.....tedy pokud jsou mé dedukce správné......a jde kód stáhnout z jednotky za pomocí diagnostiky....

díky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to otevření stačí napíchnout na diag a otevřít zámek kufru v testu akčních členů . Pak určitě nech udělat druhej klíč (pro příště) a opravit otevírání kufru pomocí tlačítka na víku (pokud je auto odemčený , musí s ním jít kufr otevřít , i když auto spí , jestli není deaktivovaný) . To tlačítko je třeba pro odemčení chvíli podržet , ale to snad víš ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro napíchutí diagnostiky musíte zapnout zapalování, ne? Takže prosím o vysvětlení těchto rad.

Objednat nový klíč podle VIN má tu výhodu, že nevydá ani korunu marně, akorát nebude jezdit několik dní. Protože rezervní klíč bude stejně potřebovat. Možná by bylo o něco levnější získat klon od klíčaře, ale nejdříve by vydal peníze za otevření.

jarokare psal: To tlačítko je třeba pro odemčení chvíli podržet , ale to snad víš ... tak to zkus...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 59 minutami, P607Olda napsal:

Pro napíchutí diagnostiky musíte zapnout zapalování, ne?

To sice ano , ale pro autoelektrikáře to nutně neznamená otočit klíčem (spodek spínačky je jenom spínač , takže stačí dostat proud , tam , kde má v danou chvíli být)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uvidíme, co ten servis dneska vymyslí, nicméně zatím nejlepší řešení je podle VIN objednat nový klíč...což bych stejně udělal....akorát teď to bude za dvojnásobek....holt za blbost se platí.

Tlačítko na kufru funguje normálně, jen někdy to jde otevřít, někdy ne(třeba když jsou klíčky v zapalování), ale to nenní funkčností, to je spíš nějaká logika.

Taky mám radu od servisáka z Kel, že to chce origo diagnostiku a nějaký snímač, místo klíče a prý to půjde........no jak říkám....uvidíme.

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyřešeno, 470Kč za diagnostiku a kufr je otevřen.

Objednán nový klíč s dálkou.....cca 2900Kč -25 procent dolů, páč je auto starší 7let.

Nicméně story pokračuje, protože jsem přišel k autu a na zdaním světle, tom vnějším chybí krycí červený plast......a kde s e ztratil, to už mě nikdo neřekne.

Založím tedy ještě jedno vlákno, protože sehnat tento díl není jednoduché a hlavně .........ta cena, ta je brutální:-(

Nicméně vám všem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Klíče se mi v kufru CC podařilo taky zabouchnout. Naštěstí mám náhradní. Bohužel jsem tehdy byl asi 250km daleko. Takže několik hodin trvalo než náhradní klíče dorazily. Nicméně teď mám jiný problém.

Vybila se mi teď přes zimu v CC baterka. Bohužel se vybila úplně, takže auto je "mrtvé". Největší problém je, že mi teď nesjedou okna dolů abych otevřel dveře. Nenapadá někoho jak tento problém vyřešit? Potřebuji se dostat do auta (nechci okno rvát silou) nebo do motoru abych vyměnil baterku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...