Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PEUGEOT PARTNER: ocenění International Van Of The Year 2019


Béďa

Recommended Posts

Nový PEUGEOT PARTNER získal ve středu 19. září v Hannoveru titul International Van Of The Year 2019. Toto ocenění je uznáním práce týmů značky Peugeot a jejich odměnou za úsilí vynaložené v projektu, který je jedním z pilířů strategie vývoje značky.

 

Tuto prestižní cenu dostal nový Peugeot Partner ještě před svým uvedením na evropský trh, které je  naplánována za několik týdnů. Od založení ankety v roce 1992 se jedná o pátý model značky Peugeot oceněný titulem Van Of The Yeqr.

Mezi přednosti nového modelu Nový Peugeot Partner patří zejména mimořádné jízdní vlastnosti a akustický komfort, vysoká úroveň z hlediska technologií a bezpečnosti, dvě délky karoserie (440 a 475 cm) a široká škála motorizací i doplňků výbavy určených k tomu, aby usnadnily uživatelům život na palubě vozu.

Porotu zaujaly také dvě klíčové a v tomto segmentu nevídané inovace: ukazatel přetíženízajišťující bezpečnost v každé situaci a funkce Surround Rear Vision, která pomocí kamery umožňuje sledovat mrtvé úhly.

Peugeot Partner je specifický začleněním kabiny Peugeot i-Cockpit, což je v tomto segmentu světová premiéra a zároveň exkluzivní výbava, nabízející nové zážitky z řízení a zvýšení produktivity.

Každý firemní zákazník najde vhodnou konfiguraci vozidla, která mu umožní pracovat efektivněji, zvláště pak s verzí Grip, což je odpověď na požadavky týkající se odolnosti vozu v každé situaci, nebo s verzí Asphalt, určené těm, kteří tráví dlouhé hodiny za volantem.

Nový Peugeot Partner účinně pomáhá svému majiteli v podnikání, umožňuje mu objevovat nové možnosti a překonávat zdánlivě nemožné.  

 

Ocenění " International Van Of The Year " se uděluje od roku 1992. Porota se skládá z 25 evropských novinářů a vydavatelů nezávislých médií zaměřujících se na lehké užitkové vozy.

PEUGEOT_PARTNER_iVOTY.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...