Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7 dní poprvé pro všechny


Béďa

Recommended Posts

před 29 minutami, Charlie 1 napsal:

On to dožene servis,třeba výměna oleje za 4500;) tam už je zisk minimálně 200%:aut

Ten servis musí také zaplatit zaměstnance a budovat pro ně zázemí, to snad švagr umí vysvětlit. Atd, je spousta lidí co se oleje bojí, jen ho vidí. 

Děláš taky zadara? Neděláš, státní správa vám tam sype jen to hvizda že, ze  sektoru soukromniku a těchto prodejců.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedělám zadara,ale vím jaký se v autosalonech točí peníze,a vznikají pořád nové,zas z nich nedělejte ze dělají zákazníkům charitu... žádný majitel salonů by to nedělal kdyby mu po zaplaceni všeho zbylo 25000kc;)

Milan+ divil by ses kolik mají prodejci;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkně jste se tu rozjeli, ale to podstatné co jsem já chtěl vědět bylo jak na prodejce, abych dostal co nejlepší cenu, když tu většina vždy píše jak to usmlouvala. Já když jsem kupoval auto tak jsem dostal jen koberečky a povinnou výbavu nic víc a to ještě v druhém autosalonu nechtěli dát vůbec nic.

K cenám napíšu jen tolik, že akce 7 dní Peugeot má stejné ceny vozů jako minulý týden kdy tato akce nebyla takže se ptám co dostanu při koupi auta v dny kdy je tato akce oproti jiným dnům?

Charlie 1:

Nevím jestli ta nabídka ke koupi vozu byla na mě, ale pokud ano tak zatím jen o koupi uvažuji, není dostatek financí, ale možná když to bude aktuální tak se ti ozvu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zimní pneumatiky:aut

Napsal si to přesně je to jen akce,jak lidi přilákat do autosalonu, podobné jako Opel 500 jen marketing,mimo akci se dá koupit nekde za lepší cenu....obejdi prodejce,nech si udělat nabídku a poděkuje a odejdi,sami budou volat a ptát se jak se líbí cena a jestli vezmeš auto od nich,budou nabízet i dodatečně slevy když táta kupoval Captura stlačil cenu,že řekl že dostal lepší cenu na P 2008 a že asi vezme Peugeota...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Tak jsem si dal práci a stáhl jsem ceníky P 308 a 308 SW platné teď a při letošní akci 7 dní peugeot.

Jak si jistě všimnete, tak u některého stupně výbavy je rozdíl v ceně 20 000,-Kč, u některého  5 000,-Kč ve prospěch 7 dní, ale u výbavy GT Line P 308 jsou ceny stejné a u výbavy GT u P 308 jsou dokonce ceny nižší teď než u akce 7 dní peugeot.

Takže zase při další akci 7 dní může některý prodejce a člen klubu v jedné osobě naříkat jak při akci nevydělají.

 

1. obrázek - 7 dní P 308 SW

2. obrázek - P 308 SW

3. obrázek - 7 dní P 308

4. obrázek - P 308 

7 dní P308 SW.png

P 308 SW.png

7 dní P308.png

P308.png

Upraveno uživatelem Laďa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano chápu nářky lidí který živý prodej aut, že každý chce slevu na auto apod. chápu že některé akce jsou spíše marketingovým tahem jak nalákat lidi do showroomu aby se podívali a koupili. Ve finále koupí i jiné než v té akci protože zrovna tohle se na filiálce " válí " dlouho a pan majitel se toho chce zbavit tak na to dovolí " udělat cenu" no a človíček na sleva nebo uděláme cenu slyší.  Všeobecný návod jak získat slevu nebo něco navíc je velmi jednoduchý a řídí se starým příslovím líná huba holý neštěstí nebo taky voják se stará voják má.  A s ohledem na to že nové auto si normální člověk kupuje jednou max. třikrát za život tak se vyplatí tomu věnovat dostatek času. V dnešní době není problém nakonfigurovat si auto jaký chci a pak s tou konfigurací obejít nebo obtelefonovat prodejce jakou že oni by mi na tu konfiguraci udělali nabídku. V okamžiku kdy se všechny nabídky sejdou vyberu tu nejvýhodnější a s tou zkusím znovu oslovit ostatní prodejce jestli s tím umí ještě něco udělat když konkurence to umí takhle. Ono někdo tomu řekne že to je škemrání o slevu ale podle mě je to jen normální obchodní soutěž. Protože pokud  " erár " vyhlásí poptávku po xx kusech vozidel tak to dělá úplně stejně někdo to  nakonfiguruje do zadávacích podmínek a " erár" má v podstatě jedno jediný kritérium a tím je cena kdo dokáže za nejvýhodnější ( nejmenší) cenu dodat v požadované konfiguraci vyhrává.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...