Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7 dní poprvé pro všechny


Béďa

Recommended Posts

„7 dní Peugeot“, tradiční akční nabídka osobních vozů zaměřená na soukromé osoby, a „7 dní pro profesionály“, akce zvýhodňující prodej užitkových vozů firemním klientům, přicházejí poprvé společně. Značka Peugeot tak spojí síly obou akcí s cílem navázat na předcházejících osm mimořádně úspěšných měsíců a zakončit letošní rok novým prodejním rekordem.

Prodejní žně s názvem „7 dní Peugeot“ provázejí značku Peugeot od počátku jejího působení na českém trhu. Povánoční a poprázdninové prodeje skladových zásob se však časem proměnily ve sběr nových objednávek. Nejinak tomu bude v letošním druhém kole akce „7 dní Peugeot“, které se uskuteční od 17. do 23. září. Koncesionáři značky Peugeot v celé České republice budou o tomto jak zákazníky, tak prodejci netrpělivě očekávaném týdnu nabízet například tyto modely:

Peugeot 108 Active od 205 000 Kč

Peugeot 208 Active od 250 000 Kč

Peugeot 2008 Active od 310 000 Kč

Peugeot 308 Active od 350 000 Kč

Peugeot 308 SW Active od 370 000 Kč

aj.

Nováčky v nabídce „7 dní Peugeot“ jsou modely Peugeot Traveller Business za cenu 615 000 Kč včetně servisu na 3 roky zdarma a sedmimístné SUV Peugeot 5008 ve výbavě Active za 545 000 Kč.

Souběžně s akcí „7 dní Peugeot“ proběhne také „7 dní pro profesionály“. Tato akční nabídka se koná teprve potřetí, ve světě fleetových klientů už si však už získala věhlas. Proběhne rovněž v termínu od 17. do 23. září a nabídne možnost nakoupit lehké užitkové vozy – Peugeot Partner, Expert a Boxer - s kompletní tříletou servisní smlouvou pokrývající veškeré náklady na servis a údržbu vozu, včetně výměny opotřebovaných dílů, práce a nadstandardních asistenčních služeb.

7dni-peugeot_1.jpg

7dni-pro-prof_1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě záleží na konkrétním modelu, třeba 308 GTi v akci 7 dní Peugeot není, jako obvykle. A stejně se s cenou dá hýbat.

Třeba toto je zajímavá nabídka (mimo akci 7 dní Peugeot, je to demo), ač tuto konfiguraci nelze již objednat (Allure a 1.6 HDi 88 kw): https://skladovevozy.peugeot.cz/ojete-vozy/detail-vozu/peugeot/308/hatchback/peugeot-308-5dv-allure-16-bluehdi-120/78389

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mikis

Píchnu asi do vosího hnízda.

Možná by jsi se divil jak malý zisk je pro prodejnu při prodeji vozu v akci 7 Dní PEUGEOT. Litr nafty má pro pumpu větší procentuální zisk a tam to platíme bez mrknutí oka. Co nám také zbývá, že. 

Od koho čekáš, že doplatí tvojí další požadovanou slevu. Od prodavače, který se tím vzdá své mzdy. Od majitele koncese, který musí vydělat na provoz své prodejny, povinném školení zaměstnanců, nákupem dat pro své servisní počítače i všechny další nutné náklady? Asi jsi zaznamenal, že všechny prodejny mají za sebou nebo je ještě letos čeká kompletní nařízená rekonstrukce interiérů. U nás byla nařízená rekonstrukce po 15 letech od otevření zcela nové prodejny v roce 2003. Původní zůstala jen střecha a stěny budovy. Vlastně i ta fasáda se před pár lety musela změnit za světlé na tmavší modrou barvu.  Pro větší slevu jdi do bazaru. Například jeden nejmenovaný velký dává obrovské slevy. Namátkou na jejich stránkách. Původní cena 350.000,- po slevě 240.000,- Kč. No nekup to.   

Je také zajímavé, že nejmenovaný domácí výrobce chce za obdobné, ale méně vybavené vozy o dost větší ceny. Klienti je tam platí většinou bez žádosti o slevu. (info od kamaráda na místě prodejce)  

Pro všechny. Nechte nám taky trošku vydělat. Mne tak jako Vás doma čeká rodina a s tím nutnost platit vše co rodina potřebuje.   

 

Upraveno uživatelem JVT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu tě,ale ty kupuješ vše za cenikovku?když něco shanis a prodejce ti nabídne slevu,ty řekneš že slevu nechceš,že chceš cenikovku?ono by se dalo polemizovat jestli vůbec jsou všechny auta prodejná za cenikovku bez slevy za základní cenu -pak odečte značka 80000-150000Kc a pak se podle me dostaneme na cenu za kterou se dá auto prodat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Láďa

Já tady nebrečím, proč taky, nemá to smysl. Jen upozorňuji, že dávat slevu a poté ještě další slevu na slevu je z hlediska firmy moc fajn.

Charlie 1

Ani jednou jsem tady nepsal nic co základní ceníkové ceně. Doba je už taková, že už na tom ceníku je napsaná sleva. Sleva na které se podíl jak dovozce tak i prodejna. Jak jsem již psal při prodeji nafty má pumpař větší marži než když se prodává celé auto. Samo sebou myšleno v procentech nákupní / prodejní cena   

Tímto končím polemiku o cenách vozů PEUGEOT. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta pumpa je zrovna spatnej priklad, pumpar ma z jednoho litru max 3 koruny,-   , jeho zivi shop....

ale chapu co mas namysl.

cesi jsou v tomle specialisti.

je to jak a zenskyma kdyz jdou nakupovat, kabelku za 2000 nekoupi ze je to drahe, ale jak tam das cenu 4000 a  tomu napises sleva 50% , tak hadej co

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pe.Tr

Psal jsem, že se už nebudu vyjadřovat. Ale to se nedá. Máš pravdu pumpaře živí shop. Já to trochu zjednodušil. Ten zisk z nafty a benzínu má vlastník pumpy. Ten co má na štítu své logo.

To ale neznamená, že neplatí:  litr nafty stojí například 34,- pumpa dostane ty 3,-  =  8,82 % z ceny. Takové procento zisku mít při prodeji vozu PEUGEOT tak žeru jen a pouze zlatá vejce.

Bohužel náš zisk je o hodné to opakuji a podtrhuji o hodně menší.  Tak to je už určitě to poslední co o cenách tady píšu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...