Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PP okno


bedazzled

Recommended Posts

May day, may day..

Dneska v tom prdlo a okno zajelo do dveří. Už jsem se do nich vloupal a teď bych potřeboval poradit jak to okno zafixovat nahoře. Náhradní díly samozřejmě nemám a potřebuju to zadělal proti povětrnostním živlům. To okýnko drží nahoře celou dobu krokový motorek, nebo je tam nějaká západka která zavřené okno zajistí? Nemůžu tam nic nahmatat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • bedazzled changed the title to PP okno

Jak už jsem psal, povedlo se mi docílit napnelismu lanka zaháknutím za jeden ze šroubů držících motorek a zajištěním zip páskou. Už jsem objednal replejsment, takže příští tejden se pokusím o zázrak a snad se mi to povede nejen vyndat a opravit, ale ještě vrátit zpátky a přimět okno k provozu. BTW kde se dají koupit ty bílý plastový pojistky co drží tapec k rámu dveří? Přežila jen jedna

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie štuple najlepšie priamo v peugeote. Ja mám na ne zdroj :D ale o tom pomlčim... Inak potom ak si objednalval opravnú sadu, tak je tu niekde vlákno a zadnom tapacíre dverí, tam som aj ja aj zopár členov popisovali ako tie lanká namontovať. Keď nezvolíš správny postup, tak to ide veľmi ťažko. Samotná montáž sťahovačky späť do dverí je pohoda. Podľa možnosti potom tú bielu penovú výplň (etanchete) treba čo najlepšie prilepiť naspäť, ja som použil také opravné pattex lepidlo, čo zostáva trvale pružné, to som naniesol na tú pôvodnú vrstvu tej žuvačky, lebo tá už moc nelepila.

Upraveno uživatelem loque
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nieje to “netkaná textília” skor sa to podobá na polystyrén. Okrem funkcie zvukovej izolácie to má za úlohu aj zabrániť prenikaniu vody na vnútorný obklad a do vnútra auta, hlavne ak je auto zaparkované šikmo, tak po skle stečie voda do vnútra dverí, preto doporučujem po odlepení riadne znovu prilepiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, do dveří jsem hodil flašku, kdyby náhodou okno spadlo, tak aby se nerozbilo.

Jinak osvědčilo se mi dva držáky na navigaci. Vedle sebe a vlastně jeden druhého jisti. Už takhle jsem to udělal u dvou oken. Prvně jsem tam dal takovou tu stříbrnou textilní izolepu, jenže to byla největší chyba. Teplem to povolilo a pak jsem měl lepidlo v celém vnitřku okna.

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se stalo úplně to stejné, ale v pátek a navíc 700km od domova. Nastěstí jsem měl na dovolené s sebou nějaké nářadí, tak se mi povedlo rozebrat výplň dvěří a okno vysunout. Bez toho to opravdu nešlo vytáhnout.

Má někdo tip, kde sehnat tu opravnou sadu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak máš možnosť nakupovať na ebay a nerobí problém cca týždeň počkať, tak tam sa to dá ľahko dohladať. Cenovo to bolo cca 18eur aj s poštovným, oproti 50 eur + poštovné, za koľko to ponúkaju na SK myslím že dobrý nákup, ja som kúpil z ebay a spokojnosť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono moc způsoby než napnutým lankem přes kladky okno nezvedneš. :myslim

Ve Felicii byl kdysi system vinutých pružinových kabelů. (Tyto kabely se používají i dnes pro ovládání mechanizmů panoramatických střech.):super

A je pravda, že spouštěče ve Felicii se tolik nesraly jako v Oktávce první generace. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...