Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zelený konektor pod sedadly


nezmar206

Recommended Posts

Zdravím všechny. Potřebuji důkladně vyčistit sedadla i koberec svého nového vozítka, protože minulý majitel byl vášnivý pejskař a bohužel je to v autě cítit. Takže vysavač, tepovač a když to nepomůže tak ještě ozon. Ale narazil jsem na problém s demontáží předních sedadel. Nepodařilo se mi rozpojit ten zelený konektor k airbagu. Bílý ok, ale ten zelený ne. Nevidím na něm žádnou pojistku, kterou je třeba odtáhnout, stlačit, nebo podobně. Asi jsem lama, ale nedal jsem to. A ještě prosím jeden malý dotaz. Z vnitřních kolejnic sedadel, které jsou přišroubované k podlaze, čouhají směrem vzhůru vždy dva čepy se závitem, jeden u předního a druhý u zadního upevňovacího šroubu kolejnice, jako kdyby byly našroubované ze spodu vozidla. Jsou to jen vodící čepy pro přesnou montáž, nebo se musí pod auto? Předem díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. Něco červeného tam je, ale přestože jsem uvolnil celý konektor z držáku na kostře sedadla a tím se líp dostal k té čevené "asi" pojistce, nezjistil jsem, jak jí uvolnit. Zatím nechci nic ulomit, raději se ptám. Ustřihnot a pak spojit čoko-konektorem mohu vždy :D, to problém není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Dobrý den,

před časem jsem koupil 206 a úplně náhodou jsem si tohoto zeleného konektoru všumnul. Kabel s protikusem ale není zapojený. Zatím jsem to nezapojoval, protože nevím k čemu to je. Poradíte mi, jakou to má funkci? Původně mne napadlo, že by to mohlo souviset s vyhříváním sedadel, které na tomto sedadle nefunguje. Každopádně k odpojení musel mít někdo důvod, protože samo od sebe se to určitě nerozpojilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...