Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Navigace do 3008 -2018


mates03

Recommended Posts

Doporučujem spárovať auto s telefónom, či už Apple, od iphone 5 hore pojdu všetky. Tam zatial myslim že fungujú iba vstavané mapy ale od ios12 (teraz na jeseň) by mali byť povolené aj iné navigačky aby sa zobrazovali v aute. Alebo potom nejaký novší android a tam alebo waze alebo prípade sygic, teraz majú akcie, celú europu doživotná licencia za nejakých 12 eur, čo si myslím že je oproti 800 eur doplatku za navi v aute smiešna čiastka. Myslím že aby toto fungovalo, tak mobil musí byť prepojený usb káblom. Ja som tiež objednal bez navi a pojdem touto cestou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, ale pritom tam už je dotykový displej. Ako vyzerá ten rad klavírových tlačidiel pod displejom? Je tam aj tlačidlo navigácie? Ak ano, čo sa stane po jeho stlačeni? Lebo podľa toho čo som sa dočítal, tak napr. pri allure tam je to tlačidlo tiež aj keď tam navigácia nieje ale malo by fungovať na aktiváciu navigácie z mobilu, tak by to chcelo zistiť že aké sú možnosti u teba.

PS: Na odpoveď na posledný príspevok sa tu citácie nepoužívajú. Mne osobne to nevadí ale niektoré osoby tu čakajú iba na to aby ťa za to mohli sprdnúť :D

Upraveno uživatelem loque
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No když zmáčknu tlačítko navigace, napíše to "tato funkce není dostupná"... Jako dávat za navi 30 000 mi přišlo úchylný. Pokud to jde rozhýbat přes ten telefon, tak ok, ale pokud to nepůjde, nebudu dál řešit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ako som už kdesi spomínal, dnes sa navi software (sygic) dá kupiť v akcii za 13€ mapy celej európy aj vrátane trafficu, doživotný upgrade. Ak by to automobilka predávala za plnú cenu - nejakých 50€ + povedzme 50€ za HW (gps anténa a kábel k anténe) a dajú si na to 100% maržu, bude výsledná suma 200€.Toto by som bol ochotný za ten komfort zaplatiť bez rozmýšľania. 850€ (Pri Active dokonca 1100€) je ale už prinajmenšom choré. A nejaké 3D si môžu strčiť viete všetci kam :D. Mirror link poslúži myslím že plnohodnotne a dopravné info budem mať vždy a všade a nebudem musieť čakať, či sa ho nejaký tom tom rozhodne v cz/sk spustiť alebo nie.

Škoda, že ten mirror link nedávajú automaticky aj do active, veď to je podla mňa iba minimálny rozdiel v samotnom rádiu, možno dokonca je to to isté, len to má nejako bloknuté, aby sa za to nemuseli odvádzať licenčné poplatky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Dobré poledne.Mohl by mi někdo prosím ze zdejších poradit.

Když mám  v 3008ce (2019)  to základní rádio měl by smysl objednat si tuhle fičura z Alíku Carlinkit USB Smart Link Apple CarPlay dongle pro Android Navigation Player Mini USB Carplay Stick s Android Auto

a nebo CPLAY2air wireless adapter for factory CarPlay

Díky Franta

 

Upraveno uživatelem Frantina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Nebude fungovať ani jedna z tých možností. krabička v 1. linku je iba pre aftermarket android rádiá a krabička v 2. linku je pre rádiá, ktoré podporujú carplay od výroby ale iba po kábli (urobí z nich bezdrôtové carplay)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohl by mi tu někdo osvětlit jak funguje ta navigace přes ten mirror link? Mám to chápat tak, že připojím telefon přes USB k rádiu na něm zmáčknu tlačítko navigace a ona se mi pak zobrazuje na obrazovce v autě a z reproduktorů jdou hlasové pokyny nebo jak to je?

Díky za vysvětlení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...