Neon Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Neon No jasný...dy? já si dělal jenom :D:D abych trochu š?avil... Hele cist tohle moje starsi segra tak by te asi uskrtila prej rikate ze 26 je hodne a pritom segre uz je 31let.. To už je zase dobrý... Citovat
Neon Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Teda, jak si všímám, tak je nás tady spousta\"ledňáků\" Já jsem 11. leden a dokonce mě našli ve 13,40 hod. Tada ty prvomájový průvody musely vypadat hodně zběsile, co? Naši se mě přiznali, že moje \"tvorba\" byl náhradní program místo šlapání na 1 máje :D . To máš narozky jako moje holka:papa Citovat
Guest DD Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Heh, mymu autu jsou 3 roky ... Uvedu na pravou miru, ze je mi 27,5 .. pac v lete prekrocim dalsi hranici Citovat
Kurt Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Hele cist tohle moje starsi segra tak by te asi uskrtila prej rikate ze 26 je hodne a pritom segre uz je 31let.. Tak to pamatuje ještě dinosaury, ne? :D:D:D:aut Citovat
Neon Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: DD Heh, mymu autu jsou 3 roky ... dalsi hranici NJN rozmazlený mimino jedno forďácký Citovat
Trundik Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Bude mi 30, ale když už jsme tu mezi autama tak se to dá říc taky takhle: Třetí gumy jsou už dávno sjetý, momentálně už sjíždím hodně jetý třetí protektory, a na konci dubna budu přezouvat na čtvrtý gumy. [upravil dne 8/2/06 Trundik] Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Kurt Hele cist tohle moje starsi segra tak by te asi uskrtila prej rikate ze 26 je hodne a pritom segre uz je 31let.. Tak to pamatuje ještě dinosaury, ne? :D:D:D:aut Tak dinosaury uz ne ale pamatuje jeste hitlera :D:D a takovy podobny lidi.... :D:D Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 A to jsem jeste nerekl ze ji letos bude 32 :D Citovat
aka Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 tak me je krasnych devatenact, jsem mlada krasna a perspektivni:D:Dale pocitalo-li by se, jak dlouho ctu tohle forum, tak uz jsem docela stara baba...:D A vvitty, ne, nebudu si to vsechno pamatovat, to je prilisna koncentrace cisel a ze bych se to jen tak ucila.....to asi taky ne, to se radsi zas kazdeho zeptam samostatne a budu si to pamatovat az do smrti.:D Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: aka tak me je krasnych devatenact, jsem mlada krasna a perspektivni:D:Dale pocitalo-li by se, jak dlouho ctu tohle forum, tak uz jsem docela stara baba...:D Presne me je jeste taky 19 a jsem mladej perspektivni kluk....:D Citovat
Pája Rybišár Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 To spíš naopak, ne? Kdo má starší auto, než je sám??? Ahoj lidičky,já mám autínko z roku 1989 a narodil jsem se 4.1.1990:super:P Takže čerstvejch 16 let!!! ps:je to ale stejně hezky bejt mladej!!!:D:D:papa Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár Ahoj lidičky,já mám autínko z roku 1989 a narodil jsem se 4.1.1990:super:P Takže čerstvejch 16 let!!! ps:je to ale stejně hezky bejt mladej!!!:D:D:papa Je na paju bych zapomel takze nejsem nejmladsi.... Paja mas pravdu byt mladej je krasny..... Citovat
Hadra Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 ....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... ) Citovat
Kurt Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Hadra ....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... ) No jestli toužíš po mojí fotce, tak ti jí klidně pošlu, brouku! Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Karel mi bude letos 4:D5 tak lidicky...mame tady viteze...myslel jsem ze komisare nikdo netrumfne ale je tu jeden pan (pochopitelne v nejlepsich letech ) [upravil dne 8/2/06 Ludweek] Citovat
Marda106 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Hadra No tak jako ze by jsme tady daly fotky jo?? takova seznamka pro nezadane ? :D:D:D:D no pokud touzis po nasich fotkach ja ji sem klidne hodim... a nebo se muzeme sejit na nejakym srazu...:D:D Citovat
aka Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Hadra ....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... ) neco takovyho se to ale kdysi uz rozjelo....prave proto ze nikdo nevedel, ale byly to primarne fotky ze dzbanu a pak kdo chtel tak jsme nasli i odjinud.... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Je na paju bych zapomel takze nejsem nejmladsi.... Paja mas pravdu byt mladej je krasny..... Díky Mardo106!!!!!!! Je to fakt dobrý ale ty papíry!!!:bojim Tak zatím:papa:papa Citovat
chuck11 Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Je mi 200 teda 20,jsem taky perspektivní ---a kdyby jenom to:o:mrk:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.