Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: Neon

No jasný...dy? já si dělal jenom :D:D:D abych trochu š?avil...

Hele cist tohle moje starsi segra tak by te asi uskrtila prej rikate ze 26 je hodne a pritom segre uz je 31let..

To už je zase dobrý...:D

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Teda, jak si všímám, tak je nás tady spousta\"ledňáků\" Já jsem 11. leden a dokonce mě našli ve 13,40 hod.:D Tada ty prvomájový průvody musely vypadat hodně zběsile, co? Naši se mě přiznali, že moje \"tvorba\" byl náhradní program místo šlapání na 1 máje :D :D :D.

To máš narozky jako moje holka:papa

Odesláno

Heh, mymu autu jsou 3 roky :D ...

Uvedu na pravou miru, ze je mi 27,5 .. pac v lete prekrocim dalsi hranici :(

Odesláno
Hele cist tohle moje starsi segra tak by te asi uskrtila prej rikate ze 26 je hodne a pritom segre uz je 31let..

Tak to pamatuje ještě dinosaury, ne? :D:D:D:D:aut

Odesláno

Bude mi 30, ale když už jsme tu mezi autama tak se to dá říc taky takhle:

Třetí gumy jsou už dávno sjetý, momentálně už sjíždím hodně jetý třetí protektory, a na konci dubna budu přezouvat na čtvrtý gumy.

[upravil dne 8/2/06 Trundik]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Tak to pamatuje ještě dinosaury, ne? :D:D:D:D:aut

Tak dinosaury uz ne ale pamatuje jeste hitlera :D:D:D a takovy podobny lidi.... :D:D:D

Odesláno

tak me je krasnych devatenact, jsem mlada krasna a perspektivni:D:Dale pocitalo-li by se, jak dlouho ctu tohle forum, tak uz jsem docela stara baba...:D:D

A vvitty, ne, nebudu si to vsechno pamatovat, to je prilisna koncentrace cisel a ze bych se to jen tak ucila.....to asi taky ne, to se radsi zas kazdeho zeptam samostatne a budu si to pamatovat az do smrti.:D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

tak me je krasnych devatenact, jsem mlada krasna a perspektivni:D:Dale pocitalo-li by se, jak dlouho ctu tohle forum, tak uz jsem docela stara baba...:D:D

Presne me je jeste taky 19 a jsem mladej perspektivni kluk....:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Ahoj lidičky,já mám autínko z roku 1989 a narodil jsem se 4.1.1990:super:P Takže čerstvejch 16 let!!!

ps:je to ale stejně hezky bejt mladej!!!:D:D:D:papa

Je na paju bych zapomel takze nejsem nejmladsi.... Paja mas pravdu byt mladej je krasny.....

Odesláno

....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... :myslim)

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

....ještě by se k tomu mohly přidávat i fotky. Pro nás co nejezdíme na srazy a? víme s kým tady píšem. ( na druhou stranu je to naše chyba že se neúčastníme... :myslim)

No jestli toužíš po mojí fotce, tak ti jí klidně pošlu, brouku! :D

Guest Ludweek
Odesláno
Původně zaslal: Karel

mi bude letos 4:D5

tak lidicky...mame tady viteze...myslel jsem ze komisare nikdo netrumfne ale je tu jeden pan (pochopitelne v nejlepsich letech ) :D

[upravil dne 8/2/06 Ludweek]

Odesláno

Hadra No tak jako ze by jsme tady daly fotky jo?? takova seznamka pro nezadane ? :D:D:D:D:D no pokud touzis po nasich fotkach ja ji sem klidne hodim... a nebo se muzeme sejit na nejakym srazu...:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

neco takovyho se to ale kdysi uz rozjelo....prave proto ze nikdo nevedel, ale byly to primarne fotky ze dzbanu a pak kdo chtel tak jsme nasli i odjinud....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...