Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomoc klubu z řad členů ...


Lucy sv 24

Recommended Posts

Milí řádi a neřádi, 

ráda bych Vás z pověření našeho týmu vedení, požádala o pomoc. Vedení klubu se rozhodlo pro přihlášení do "francouzských řad rodiny Peugeot" a jelikož je nutná konverzace ve francouzském jazyce, sháníme někoho s aktivní Francouzštinou pro překlad přihlášky a vzájemnou komunikaci do budoucna. 

Chtěli bychom ušetřit peníze klubu za překlady a tlumočení, proto se obracíme na Vás - "srdcaře" co rádi pro klub něco udělají.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice nesouhlasím s přihlášením do rodiny (myslím si, že náš klub na to momentálně nemá finance, snad máte něco rozjednaného), ale kdyby se nikdo nenašel, znám tři holky, které Francouzsky umí (aby si to někdo nevysvětloval jinak - umí jejich řeč), snad by některá s přihláškou pomohla. Ale dlouhodobá spolupráce by z jejich strany určitě nešla.

Taky myslím, že jedna z dua @aka & @Netopýrka francouzštinu ovládá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze je to mysleno tak, ze my jednou rocne zaplatime Peugeotu poplatek 49 EUR za to, ze ho v CR vlastne prezentujeme jako znacku a odmenou nam bude, ze budeme oficialne vedeni a vypsani ve francouzskem muzeu, ktere z cechu navstivi vetsinou jen "fanousci" znacky, protoze ostatnim navstevnikum bude cesky klub u (_._). No asi je to cena prijatelna, byt mi smysl unika, mozna to trosku vice rozvest o co jde apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

panove jde o neco i ci se nekolik vedeni snazilo nekolik let , zasadni je ze budeme jedini uznavany oficialni peugeot club v čr se vsemi pravnimi vysadamy jako je pouzivani log a podobne . 

ja si dovolim tvrdit ze je to pro nas dulezitejsi vazba nez s peu čr neb u teto asociace jsou vyhody a pravidla spoluprace jasne nastavena cerne na bilem a neni to otom kdoco povidal apod. 

49 eur rocne je spise symbolika partnerstvi,  a naopak prave ze srdcari toto oceni nejvice je spise pro nas plusem možnáv tomto pripade i vysadou. 

kazdopadne kdyz se nam tam nebude libit, odchod po roce neni nemožný. 

-nesuďme, konejme.

p. s. verim ze vedeni se rozepise casem vic ale ve zkratce  tohle je asociace ktera sdruzuje sberatele a opravdove srdcare z celeho sveta.  viz letosni meeting v praze. s novyma peu to nema nic spolecneho.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ať se zde napíše, jaké výhody kroměp rezentace našeho P-C i po právní stránce (i když jsme řádně registrovaní u MV) z toho budeme mít mi jako majitelé vozidel Peugeot a řádný členové . Levné díly? To asi ne. A do Francie se každý jen tak nedostane, aby se podíval do muzea Peugeot (sleva na vstupném?). Proto se domnívám, že by bylo dobré, aby bylo výce uvedeno a to jak s plusy, tak mínusy.  Teta byla učitelkou francouštiny a i do Francie jezdí.Taky má Peugeot 307:).Mohu se jí zeptat, co se týká překladu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ještě jednou :) Je to jediná cesta, jak se stát oficiálním a jediným klubem uznaným v ČR... jinudy ta cesta nevede :)  Podmínky jsou právě dané tím dokumentem, který se má podepsat a poslat... který je však právě potřeba přeložit ;) 

 

Pokud některým jde o těch 13 stovek, tak nemám problém (ani někteří další) to zaplatit ze svého... několik let se snažíme někam dostat, teď jsme dostali nabídku, která se neodmítá... pokud odmítneme, tak naštveme i lidi z importu, co za nás právě na letošních akcích kopali a snažili se náš klub před francouzi zviditelnit... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s tebou ChouLu, že by to jen prospělo P-C,  ale jen se zeptám, lidi z importu, co za nás právě na letošních akcích kopali a snažili se náš klub před francouzi zviditelnit..., předtím za nás nekopali a nebo nebyl jedné či z druhé strany zájem? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, OK406 napsal:

...., předtím za nás nekopali a nebo nebyl jedné či z druhé strany zájem? 

....až když jsme jim tam "nasadili svýho člověka" :D :D :D  , jinak do té doby ty tlaky z  naší strany sice byly, ale bez výsledku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pe. Tr :super teda pokud máš na mysli mě :D

Peugeot ČR za nás kope pořád. Dlouho jsem bojovala, když jsem byla ještě ve vedení nás dostat někam dál a díky Peugeotu se to nakonec povedlo. Na veteránech jsme se před rodinou Peugeot předvedli na jedničku, protože tam náš klubák Ota vystavil své skvosty co udělali velký dojem na rodinu Peugeot FR a Peugeot ČR se při té příležitosti se o nás zmínil , kdo jsme atd a vše se dalo do pohybu. 

Myslím si, že nic špatného na tom není a měla by to být pro nás čest být zapsání po rodinou Peugeot. Jak tu bylo řečeno, peníze jsou směšné a tak zkusíme to a uvidíme. Co vy víte co nám to přinese? Ale co vím jistě, tak nic špatného! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...