Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak píšu, už jsem si koupil - dražší koncovku jsem nechtěl, protože:

1) chci komplet laďák

2) nebyly prachy

3) možná vyjde ta od mk405

takže...asi tak...

Odesláno

kucí já sehnal nerezovou (opravdu nerez) zadarmo.Cosi jsem vez na vrakoviště a ona se tam tak válela Tak mi jí flexou uřízli a ani za ní nic nechtěli.Doma sem jí pak vykuchal protože vnitřní trubka 50 a já mam 55.Takže ted je to jen neladěná koncovka:papa kdyby chtěl nekdo vnitřek....

Odesláno
Původně zaslal: mk405

takže kufr je vytlumenej a zázrak se nekoná, pořád ho slyším, tudíš vejfuck se bude prodávat, Neone začni šetřit ;):D

Řikáš, že Laityng a dieslaček a hudba nejde dohromady.. Takže to nepomohlo?? A nebo trošku? :roll :roll

Odesláno
Původně zaslal: John

Řikáš, že Laityng a dieslaček a hudba nejde dohromady.. Takže to nepomohlo?? A nebo trošku? :roll :roll

Laityng a dieslaček - to dohromady jde

Laityng a dieslaček a hudba na tlak jako magnát a pod. taky půjde

Laityng a dieslaček a hudba na kvalitu jako Helix už moc ne :D

trošku to pomohlo, ale ten kufr je běs :mad: je to velká plocha a pokud ho chceš zatlumit jako dveře počítej tak 3 vrstvy tapu a jedna deska je sakra málo, měl jsem ještě kus ze dveří a stejně to nevyšlo počítal bych tak 2 desky tapu na 1vrsvu kufru

Odesláno

mk405: tak mi nějak písni - (třeba U2U) kdy to tak bude (březen, duben) a tvojí cenovou představu...:papa

A bylo by dobrý, abys mi nahrál ten zvuk a poslal třeba jako mp3, abych věděl...:mrk

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Laityng a dieslaček - to dohromady jde

Laityng a dieslaček a hudba na tlak jako magnát a pod. taky půjde

Laityng a dieslaček a hudba na kvalitu jako Helix už moc ne :D

trošku to pomohlo, ale ten kufr je běs :mad: je to velká plocha a pokud ho chceš zatlumit jako dveře počítej tak 3 vrstvy tapu a jedna deska je sakra málo, měl jsem ještě kus ze dveří a stejně to nevyšlo počítal bych tak 2 desky tapu na 1vrsvu kufru

Aha tak to se mám na co tesit snad mi bude stačit jedna deska na jaře až se na to připravím na ty nervy u toho. :super

Odesláno

John: Tobě ten laďák třeba na autě nemusí tak řvát - co sem slyšel, tak je to dost individuální a některý typy laďáků řvou o poznání víc u ropáků, než u benzínovejch motorů...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

John: Tobě ten laďák třeba na autě nemusí tak řvát - co sem slyšel, tak je to dost individuální a některý typy laďáků řvou o poznání víc u ropáků, než u benzínovejch motorů...

JJ to vím na benzínu to má uplně jiný zvuk,o dost tižší ja budu tlumit z jinýho důvodu než kvůli výfuku. :super :super :super

Odesláno

JJ to vím na benzínu to má uplně jiný zvuk,o dost tižší ja budu tlumit z jinýho důvodu než kvůli výfuku. :super :super :super

Tak to řekni že je to kvůli hrom bedně :D

1deska je tak na dno a jeden bokale jen ten vnitřní plech :bojim počítej se dvěma na spodek boky a čelo :cool:

Odesláno

mk405: tak mi nějak písni - (třeba U2U) kdy to tak bude (březen, duben) a tvojí cenovou představu...:papa

A bylo by dobrý, abys mi nahrál ten zvuk a poslal třeba jako mp3, abych věděl...:mrk

písnu U2U

jinak z mp3 toho asi moc nepoznáš ale můžu poslat

Odesláno

Mk405:hmm to mam radost, hold mam se na co těšit, nj jak jsi to poznal,že je to kvuli hrom bedně??? :D :D :D :D

Neon: jinak můžu ti říct že ten zvuk je hezkej a pokud neplánuješ nějaký kvalitnější audio do auta tak budeš spokojený. :super :super :super

Odesláno

mk 405 ty už máš nahrávku ladáku?Když jsme se bavily posledně jěště nebyla.Poslal by si mi jí taky abych věděl jakej zvuk má diesekáček s ladákem.:super

Odesláno

mk405: to neva - jestli ho máš, tak jen tak pro představu...

John: Já jsem na hudbu spíš takovej \"patlal\" hlavně aby to hrálo a mělo jakštakš basy - aniu nemám zesik, takže v tom problém nebude, jenom bych byl rád, abych něco v autě styšel :-)

marda106: jj, věřim. Právě vloni, když se snažil Martin ten výfuk prodat, tak každej řikal, jak je super a proto se mi zamlouval - nejenom vzhledem, ale taky kladnými \"recenzemi\" od ostatních členů, jak zní dobře - a já stejně nějakej potřebuju - ten zadek vypadá takhle moc chudě ...

Odesláno

JJ to vím na benzínu to má uplně jiný zvuk,o dost tižší :super :super :super

No že by ten můj rachot lebek byl tišší to se teda říct nedá....:D:D

A taky už mě leze krkem a to mě nejde o muziku, ale o uši :mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...