Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

dnes ráno po jednom neúspěšném pokusu stáhnout zamrzlé

okénko, jsem se po 25 km jízdy (v domnění, že je již dostatečně "zatepleno") pokusil stáhnout boční okénko a ono nic. Ani to necvakne. Pravé okno funguje. Pojistky jsem kontroloval (zatím pouze teoreticky) a je tam pouze jedna pojistka pro stahování !obou! oken. Máte s tímto problémem někdo zkušenost? Doufám, že to není něco horšího.

Prosím poraďte.

Předem děkuju.

Odesláno

bud spalenej moturek stahovani nebo preruseny draty v miste mezi sloupkem dveri a dvermi, asi nezbyde nez to rozdelat a promerit

Odesláno

může to bejt i jenom blbinka stylu vadnej kontakt ve vypínači (zkorodovanej vlhkem...) začal bych: 1)pojistky, 2)vypínač - kontrola, popř. očistit a pak teprve dráty a proměřit

Jestli ses to pokoušel stahovat dlouho, tak jsi mohl oddělat i motorek, ale to je kurňa málo pravděpodobný...

Odesláno

Díky moc za odpovědi a za potvrzení mé domněnky, že pojistkou to nebude. Je tam totiž pouze jedna P29 pro relé

ovládání stahování oken (potvrzeno pouze teoreticky - za tmy odjíždím, za tmy přijíždím a navíc v tomhle počasí a garáž nemám...).

Jelikož pravé okno funguje, vypadá to přinejmenším na špatný kontakt (upálený nebo uvolněný drát), v nejhorším případě na spálený motorek. Je ale divný, že jsem to zamrzlý okno nijak moc netrápil, jenom jsem s ním cuknul.

No, asi vydržím bez funkčního okna do jara a pak to začnu řešit.Budu holt častěji vysypávat popelník...:-((

Ještě jednou díky a mějte se

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...