Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zvedačka okna Peugeot 307 cc


Sovicka

Recommended Posts

Ahoj,

potřeboval bych radu. U levých dveří řidiče manželce dvakrát luplo ve dveřích a pak přijela domů s nefunkčním vytahováním skla. Motorek běžel, ale sklo se nevytáhlo. Takže auto putovalo do servisu, kde byl problém nejprve stahovačku sehnat, protože v Peugeotu se již prý sehnat nedá(auto starší 10ti let) a tak byla objednána druhovýroba.

Bohužel při montáži, tam mechanik zapomněl dát nějakou gumovou podložku a při dotahovní prasklo sklo. To servis objednal nové v Peugeotu a vše namontoval. Stahovačka se tam prý musela trochu napasovat.

Jenže.....když zavřu okno, tak po zabouchnutí dveří nezajede okno dostatečně vysoko. Dveře mají příšerný zvuk, jako když pračtíte kladivem do ocelového plechu. Pokud stáhnu střechu a vytáhnu okno, nedá se s tím vůbec jezdit, protože to okno příšerně vrže. Pokud okno stáhnu, tak také povrzává(i ve dveřích), ale dá se to snést. Pokud chci vylézt z auta, tak jdou těžko otevřít dveřem jako bych do nich musel vrazit, aby se otevřely....

Otázka je, co teď s tím. Zkusím to nechat seřídit v Klech v Peugeotu...doufám, že tam s tím pán má za ta léta nějaké zkušenosti a nebo zkusit sehnat z vrakáče origo stahovačku? Nebo máte někoho šikovného, kdo má zkušensti s obr dveřma u CC?

Nemáte s tímto někdo zkušenosti?

díky

Sovaja

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě mě napadla jedna věc...na automobilovedily24 jsem ještě našel stahovačku od MAGNETI MARELLI, tak zda to není origo značka (tu origo stahovačku už totiž nemám), tak zda bych neměl zkusit objednat třeba tuto....a byla by stejná jako z origo Peugeotu....

díky

Sovicka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrátil bych to tam kde s v tom hrabali ať to dají dohromady ;) Evidetně je tam něco špatně.. zvuk o kterém píšeš je většinou, když je tam něco volného.

Otvírání dveří je už uplnej extrém.. to vypadá jak kdyby s těma dveřma někde něco dělali a poté v té délce ti to nebude zřejmě vycházet ani nahoru k hraně.

Sklo sjede a vyjede jak má když otevíráš/zavíráš dveře? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Okno maká jak má.....chytnu za kliku a sjede kousek dolů, když zavírám, tak zase jede nahoru. Komplet stáhnutí a vytáhnutí je bez problému. Bohužel origo stahovačka je už v pekle.....prý tam byl prasklý takový černý plast.....a to je vše, co jsem z nich dostal.

Přeně, do toho servisu už to dávat nechci, i oni jsou rádi, že to po nich už nechci opravovat, prý to je strašně složité, atd. atd.......ale to je fuk.

Netušíte náhodou, od jakého výrobce je origo stahovačka?.....určitě to pro Peugeota někdo dělá.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny spouštěče mladší 10ti let jsou druhovýroba. Všichni výrobci mají povinnost zásobovat servis náhradními díly 10 let od konce produkce. V auromotive je to standardní. Ale většinou se náhradní díly vyrobí na sklad a jsou odebírány postupně...

Upraveno uživatelem pavelu96
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...