Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Upgrade RD4 na RD45 - Peugeot 207SW 2010


povolny

Recommended Posts

  • O 1 měsíc později...

Tak jsem vcera provedl vymenu radia RD4 na RD45 na nasem minibusu peugeot 807. Vytazeni stareho radia je jednoduche pomoci 4 delsich kovovych koliku. Zastavba noveho displeje je trivialni, horni plastovy kryt, kde je displej lze sejmout rukou

Kabel mikrofonu jsem tahnul nad kastlikem spolujezdce, dale bocnim sloupkem a za stropnim tapecirem primo do stropni konzole, kde je na mikrofon pripraveny vyrez.

Pomoci diagnostiky jsem vse sparoval a nastavil a nove radio RD45 ted umoznuje prehravani mp3 na CD, mp3 na USB flash disku, ma  vyvedeny vyvod AUX na analogovy zdroj hudby (telefon, ci jine audio zarizeni), Bluetooth handsfree a bluetooth audio streaming.

Pokud by nekdo potreboval pomoci, ci poradit, tak mi napiste.

Duin

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ahoj všem

Vyměnil jsem RD4 za RD45, nastavil v dia vin a radio hraje, ale nejde mi přepínat vstupy na aux, cd ani usb. A na displeji nepřibyla funkce telefon. Kde v dia nastavit ?

A další dotaz mám přípravu na mikrofon ve střeše, ale za radiem jsem našel jen takovýto konektor, předpokládám, že je to mikrofon co vede do střechy, ale neodpovídá žadnému konektoru v radiu co s tím?

20190420_201426.jpg

Upraveno uživatelem mafian021
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Ahoj vsem. Tak anabaze pokračuje. Přišel mi nový displej, který jsem vyměnil a funguje připojení telefonu a stream hudby. 

Ale i když mám připojený usb kabel nefunguje přehrávání z Flash disku a usb se vůbec neukazuje jako zdroj na displeji, v dia ho mam povolené. 

A jak je vidět na přiložených obrázcích tak pořád mi ukazuje chybu v komunikaci s CD měničem i když žádný nemám a v dia je vypnutý. A při telefonování mi nefunguje mikrofon i když jsem nejdřív zkoušel originál co byla v autě příprava a teď jsem natáhl komplet nový co mi přišel z Číny. Ale chyba pořád stejná. 

Netušíte někdo kde by mohla být chyba? 

DSC_0169.JPG

DSC_0168.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak usb funguje, jen bylo třeba vyměnit flash disk. 

Na cd měnič v dia jsem ještě neměl čas. 

Mikrofon bohužel pořád nefunguje. Opravdu nevíte někdo kde by mohla být chyba? Není něco potřeba povolit v dia nebo podobně už začínám být zoufalý došli mi možnosti :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesněji.. předpokládám, že kabel ze stropnice vede do konektoru telematické jednotky a ten od rádia taky.. a jednotku tam nemáš.. proto to mikrofon nevidí ;) 

Zkoušel jsi propípnout ty kabely od rádia nahoru k mikrofonu? předpokládám, že budou neprůchozí ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No původní vedení mikrofonu kudy vede přesně nevím, ale je konektor v lampičce na stropě a druhý konec je vedený do levé zdířky do rádia ( když se díváš na radio zezadu ). Jelikož mi to neběželo tak jsem koupil na ali komplet vedení, natáhl ho a píchnul místo toho originálního do stejné zdířky do rádia. Ale není funkční ani jedna varianta. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...