Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

economy system activate


Pavlasnecin

Recommended Posts

Ono ti to napíše i po vypnutí motoru. Když budeš sedět v autě a třeba poslouchat rádio, tak asi po třiceti minutách se vše uspí, vypne se i to rádio a napíše ti to tu hlášku. Super věc, když něco děláš a chceš u toho aspoň poslouchat rádio :bachaNa druhou stranu aspoň si nevytřískáš baterku 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Radeq napsal:

A nejde to nějak vypnout? Vždyť zrovna tím posloucháním rádia přece za půl hodiny nevybiju baterku...

Ale veď práve tú približne pol hodinu ťa to nechá počúvať rádio, až potom sa ozve počítač a takmer všetko stopne- ekonomy mode. Stačí potom na chvíľku nakopnúť motor a máš ďalšiu polhodinku, resp. možno aj menej, to záleží od stavu batérie. Je to otravné, no určite to nie je zbytočné, počúvaním rádia sa dá batéria vycucnúť, hlavne ak už je aj staršia a v prípade straty napájania nielenže s autom neodídeš (nenaštartuješ) ale ani ho neuzamkneš, manuálne, bezelektricky sa dá ovládať iba zámok šoférových dverí, a aj to za predpokladu, že funguje tak ako má, veľa ľudí to má pokazené a nerieši to, lebo zamykajú a odomykajú iba diaľkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Při usmažení elektriky v mojí bývalé 307 jsem to nedokázal deaktivovat ani přes origo diagnostiku, takže tato funkce se vypnout nedá žádným způsobem. Jediný způsob je dobít baterku na kapacitu potřebnou na první start, pak se ten economy mode vyruší/vypne sám.

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to závislé nie len od stavu batérie ale pamätá si to aj dĺžku niekoľkých jázd dozadu a počíta z toho nejaký priemer. Niekto tu už raz dával ako sa to ráta. Ja keď jazdím krátke trate mesto tak sa cez 10min zapnutého rádia sa nedostanem. A to mám myslím batériu v 100% stave (auto má 2 roky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sa mi zdá, že u nových peugeotov to ešte stále vylepšujú (sprísňujú), na starej 307čke to síce tiež bežne nevydrží až 30 minút ako o tom píšu v návode (skôr asi 20), no stačí mi naštartovať na pár sekúnd a mám ďalší cyklus (určite viac ako 10 minút, nikdy som to presne nemeral) čo ale baterke asi nepomáha, skôr naopak. Stačí ak výrobca napíše nový soft a všetko je inak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde jsem se dočetl, že by mělo pomoct nastavení "showroom mode" v diagnostice. Pak se prý deaktivuje economy mode. Prověřím, pak potvrdím/vyvrátím. Jinak, pokud si pořídíte aftermarket radio a necháte zapnuté zapalování v kontrolkách, rádio bude hrát bez přerušení- kontrolky po nějaké době zhasnou, ale rádio bude hrát dále. Platí pro nemodifikované zapojení ISO konektoru.

Po přepojení napájení přímo na baterii, zvlášť vedenou kabeláží, je economy mode pro rádio definitivně neúčinný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...