Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

D11 ==> Dobrovíz (LVH)


Recommended Posts

Evropská je stažená na jeden pruh směrem nahoru před metrem Bořislavka ale to zúžení není nijak dlouhé asi tak dva bloky ale jak tam během dne vypadá provoz Ti neřeknu já jezdím ráno abych byl cca 5,30 na letišti nebo večer na 17,30 a to tam bývá vcelku průjezdno.

No možná varianta B) sjet na Čerňáku po Chlumecký --Kolbenova( zúžená) / Poděbradská -- Balabenka -- Čuprova --Povltavská -- Blanka a dál jak radil Choulou.

varianta C) Čerňák  až Balabenka stejně a pak Sokolovská -- U Rustonky -- Voctářová -- Libeňský most-- Jankovcova -- U Uranie -- Vrbenského -- Partizánská -- U Výstaviště -- Strojnická -- Veletržní --  Korunovační -- Vítězné náměstí ( kulaťák) a pak Evropská

varianta D) Libeňský most-- Dělnická --Argentinská -- nábřeží okolo předsednictva vlády Chotkovou nahoru a okolo Izraelské ambasády napříč přes Letnou přes koleje a tam pak ke kulaťáku a zas Evropskou ale to už je asi dost velká zajížďka a jde to moc do centra kde by jsi se mohl zadrbat ještě víc.

Jako pro člověka kterej jezdí po Práglu to není až tak složitý ale je to o tom trochu mít představu kde jsi pokud pojedeš čistě jen na navigaci tak bych se držel prvních dvou variant. Tedy Choulou a moje B).

 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsme u toho parkování na Letišti. Nevím jestli to víte ale od 1.7 je tam změna na expresním parkovišti to je to parkoviště před Terminálem 1 kde jen " svoje  cesťáky " vysadíš a jedeš pryč a po návratu je zase nasadíš do auta tak tam bylo prvních 15 zdarma jednou za hodinu teď je 15 min zdarma za 24 hodin.

 

Po té Patočkové je to podle mě strašná zajížďka a v té délce alternativní trasy je spousta míst kde se to cpe normálně natož když je všude ta spousta omezení.  Asi bych to bral tou Evropskou nahoru je tam fakt jen to jedno malé omezení které se dá vycukat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tom parkování jsem četl a jsem zvědavý, jak to má vyřešené borec, co u něj budu parkovat ;) Předpokládám a obávám se, že nás vysadí někde jinde a dojdeme pěšky ;)

Patočkova zajížďka podle mě není, nejedu přímo na Letiště, ale do Dobrovíze. Ale vzhledem k ucpanosti se ji vyhnu ;) Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak oni tyhle firmy to mívají pořešené toho se neboj.  Některé firmy mají vjezd přímo po té " první " ulici před terminál a jiné to mají tak že sice najíždí na to expresní parkoviště ale mají karty a platí dopředu takže neplatí za vjezd 100 Kč ale tuším že 40 Kč.    Já platím 450 Kč za měsíc abych tam mohl parkovat když jsem v práci. Ale je fakt že jsem zkoušel jezdit MHD a to nejde protože busy fakt kapacitně nestačí během dne pro turisty natož pak v těch časech kdy jedou  z/ do práce zaměstnanci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Turecko jsem měl vybrané, ale letí nás 5 a v tom místě jsem nesehnal ubytování dřív než v září. Takže to si nechám na jindy, až poletíme opět ve 4.

V Tunisu to bude hotel, kde jsme byli poprvé - Bella Vista proti letišti v Monastiru. Je osvědčený s bezvadným All Inclusive. Jediný čeho se bojím jsou davy Rusů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...