Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sumář oprav 2018 PGT Expert r.v.07 2.0 100 kW


sallyk

Recommended Posts

Opět Expert r.v.2011 motor 100k kW najeto 213000km s lepší výbavou, stříbrná barva za 185000,- Kč po rozumném majiteli, opravdu nebourané, kdy musím udělat prahy. Bohužel ty jsou slabinou těhle aut a u 8 z 10 mnou prohlédnutych aut byly načnutý. Na rozdíl od ostatních aut byla cena přijatelná, takže je udělám a budu mít klid. Foto vložím později z telefonu mi to nějak nejde už jsem to zmáknul.

peugeot.jpg

Upraveno uživatelem sallyk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Ahoj Sallyku,

pěknej fešák. Přeji ať dobře slouží. Pravda je , že já kupoval v 2010 to samé, nové, ve výbavě bussines a čím déle ho mám, tím ho mám víc rád. Jsme velká rodina a navíc jsem vevnitř vozil motorku na závody.

Prostě univerzální velká kára. Po chipu to ještě svižněji jede a míň žere. Prý se zase rychlei ucpává FAP ale to neřeším. Momentálně mám 95tkm, a nic zásadního jsem neřešil.
Jen mi začínají  tlouct přední ramena. Jinak přední desky+kotouče, zadní desky a uhnilý držáky výfuku (přivařeno) a oprava trojcestnýho ventilu topení pod autem (vykucháno).
V záruce mě měnili reflektory, byly vypálený od tepla žárovek a oloupanej volant.

V Jiném vlákně - topení z. části jsem ti dal ty fotky odhlučnění motoru. A vřele doporučuju přehodit zadní pružiny za ty z předchozí generace expertů. Mají menší tl. pružiny a jeden závit navíc,  tak že jsou měkčí.Celkově jsou rozměrově stejný.  Auto si o 1cm sedne a jízda je mnohem komfortnější. Už vím o dvou dalších a všichni si to pochvalují. Náklady 600kč vrakáč.
Jel jsem T6, Customem, Vitem a všechno jsou to kostitřasy.  a Exp. je v origu pohodlněnší a  po úpravě je uplně jinde.

Mám na tebe dotaz ohleně prahů. Co jsi s nimi dělal? Mě začínaj bublinky v laku  na horní části prahů pod vodící lištou dveří v tom falcu.
Na konci prahu před zadním kolem zatím nic. Tam to 2x ročně (při výměněn gum) čístím od bordelu, kterej zaleze pod plastovej podběh do tý kapsy. Je toho pokaždý dětská lopatka. Chtěl bych tomu nějak předejít aby to neshnilo moc brzo.

Díky Jamesson

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Jamesson    Ahoj, ty prahy chci dělat - stejně jako ty přesně v těch samých místech  tam mám malé bublinky v laku. Není  to nic hroznýho ale aby to časem nebyl průser ale nejspíš to budu dělat na jaře.  Jinak máš pravdu nechápu jak tam ty krycí plasty dělaj, když je tam věčně džuzna pro bordel - nicméně pro útěchu si říkám, že v práci u Amaroka je to úplně to samé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...