Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Narovnání karoserie P306


dr-zelenka

Recommended Posts

Zdravím místní lid. :) Potřeboval bych nějaké rady nebo tipy ohledně rovnání karoserie. Příběh je takový, před necelým půl rokem kamarád lehce zbořil svoji 306tku, která se nyní dostala ke mně. Nedobrždění, poslal to do auta před sebou, schytala to levá strana, která se vlivem nárazu hnula dozádu a dolů, takže nárazník škrtal o zem. To se podařilo narovnat pomocí nakladače a přiháknutí kurtny k tažnému oku. Furt tu ale zůstává ona fucha dozádu, posílám foto jak to vypadá. Nějaké nápady co s tím? Budu rád za každou radu ;)

Auto odjelo po vlastní ose nějakých 150 kiláků a fičelo pěkně...

DSC00090.jpg

DSC00093.jpg

DSC00094.jpg

DSC00095.jpg

IMAG0172 3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toť otázka... Krom tohoto a vadné páčky od blinkru ve výborné kondici. Ten blatník i dveře jsou už vyrované, kapotu a blatník mám za pár šušnů. Jen to jak je to hnuté mi dělá starosti. Auto jede rovně a nemá tendence nikam vybočovat, je to prostě "jen" ohnuté v tomto místě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Milan+ napsal:

Zkrátka chceš skoro zadaco jezdit a nevíš si s tím poradit.Kamarad se toho rád zbavil, nějak nesedí ani barvy vně a uvnitř, asi už to byla nějaká zbořka. 

Jako v podstatě máš pravdu, poradit si s tím nějako poradím, spíše mě zajímá jak byste se k tomu postavili vy. Zbořené to ještě nebylo. Kamarád se toho zbavil rád, chtěl to dát do šrotu nebo ať si to odvezu. Holt se to může hodit na díly, jak jsem říkal auta je škoda, i když to vypadá, jak to vypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pravda je, že se ze stejného důvodu (srolovaný nosník) vrakují podstatně mladší auta--pojištovna je odkoupí a prodá na díly--, ale dělej, co uznáš za vhodné...

a že je auto ve výborné kondici :D, chlape to snad nemyslíš vážně, 306 se přestala dělat nějak kolem 2000, aby byla v dobrém stavu (hlavně kastle), to bys ji musel mít celou dobu doma pod peřinou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupodivu pod gumou to nekvete a ani se neodlupuje barva. Pod podběhy už to trošku začíná, nic vážného. No nejhorší je to právě za tím světlem, tam to kvete jedna báseň. A trošku pod pravým zadním světlem, jináč nikde nic. S tou výbornou kondicí to samozřejmě myslím, že vše šlape jak má, klidně si to dej do uvozovek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, radim.1008 napsal:

Přesněji 2001. ;) Taky mi začíná pod jednotkou ABS kvést, tady jednotka není. Viz první fotka. A na druhé straně pod šroubem nádržky posilovače. A zadní dveře na klasickém místě pod gumou. :roll Jak vypadá levý zadní podběh? :mad:

Přesněji 2001 hatch a 2002 kombi. Ale co už. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2003 cabrio. :D

S 306tkou bych se nezabýval, to už by muselo být něčím zvláštní (S16 apod.).

Ani o své 306 si netroufnu tvrdit, že je ve výborné kondici, a to mám přední podbehy zdravé (drobná koroze tam je). Kufrove dveře mi reznou, ale to díky špatné opravě v minulosti, nyní to nejde už zachránit. Kdybych ji takto zbořil, zamacknu slzu a pošlu ji do šrotu. Sice bude těžké najít nástupce, podobného nezmara, ale takový je život. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...