Guest minimaxa Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: mk405 já chci na lodičky pls zařidte to někdo jj, já myslím že jezdit na lodičkách můžeš ted vlastně fšude Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 30. březen 2006 Autor Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: minimaxa jj, já myslím že jezdit na lodičkách můžeš ted vlastně fšude No v Brně ani ne, naštěstí. Byl jsem se ale podívat na přehradě a ta se hezky třepe. Je to cítit, když na ni stojíš. Ty vibrace jsou děsivý. Po Svratce Brnem prolítneš jak raketa. Jestli to ale přehrada nevydrží tak tím Brnem prolítneme úúúúúúplně fšici. Citovat
Aluška Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: minimaxa jj, já myslím že jezdit na lodičkách můžeš ted vlastně fšude No v Brně ani ne, naštěstí. Byl jsem se ale podívat na přehradě a ta se hezky třepe. Je to cítit, když na ni stojíš. Ty vibrace jsou děsivý. Po Svratce Brnem prolítneš jak raketa. Jestli to ale přehrada nevydrží tak tím Brnem prolítneme úúúúúúplně fšici. Přehrada vydrží, protože jak už víš, stavěl ji můj dědeček a ten byl šikovnej . [upravil dne 30/3/06 Aluška] Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 30. březen 2006 Autor Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: minimaxa jj, já myslím že jezdit na lodičkách můžeš ted vlastně fšude No v Brně ani ne, naštěstí. Byl jsem se ale podívat na přehradě a ta se hezky třepe. Je to cítit, když na ni stojíš. Ty vibrace jsou děsivý. Po Svratce Brnem prolítneš jak raketa. Jestli to ale přehrada nevydrží tak tím Brnem prolítneme úúúúúúplně fšici. Přehrada vydrží, protože jak už víš, stavěl ji můj dědeček a ten byl šikovnej . Už tvůj dědeček, jó? No teda. Pánbůh s náma brňákama.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Aluška Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: minimaxa jj, já myslím že jezdit na lodičkách můžeš ted vlastně fšude No v Brně ani ne, naštěstí. Byl jsem se ale podívat na přehradě a ta se hezky třepe. Je to cítit, když na ni stojíš. Ty vibrace jsou děsivý. Po Svratce Brnem prolítneš jak raketa. Jestli to ale přehrada nevydrží tak tím Brnem prolítneme úúúúúúplně fšici. Přehrada vydrží, protože jak už víš, stavěl ji můj dědeček a ten byl šikovnej . Už tvůj dědeček, jó? No teda. Pánbůh s náma brňákama.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D On ji samozřejmě stavěl v mládí, ne až když byl dědeček :D . Citovat
Tommy306 Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: minimaxa jj, já myslím že jezdit na lodičkách můžeš ted vlastně fšude No v Brně ani ne, naštěstí. Byl jsem se ale podívat na přehradě a ta se hezky třepe. Je to cítit, když na ni stojíš. Ty vibrace jsou děsivý. Po Svratce Brnem prolítneš jak raketa. Jestli to ale přehrada nevydrží tak tím Brnem prolítneme úúúúúúplně fšici. no já myslím, že by nestačilo ani deset přehrad na to, aby jste si v Kohoutkách vůbec namočili nohy... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: minimaxa jj, já myslím že jezdit na lodičkách můžeš ted vlastně fšude No v Brně ani ne, naštěstí. Byl jsem se ale podívat na přehradě a ta se hezky třepe. Je to cítit, když na ni stojíš. Ty vibrace jsou děsivý. Po Svratce Brnem prolítneš jak raketa. Jestli to ale přehrada nevydrží tak tím Brnem prolítneme úúúúúúplně fšici. no já myslím, že by nestačilo ani deset přehrad na to, aby jste si v Kohoutkách vůbec namočili nohy... To nemusím mít strach, že by nás to v Kohoutkách vyplavilo, to máš pravdu, ale já jsem přes den ve městě . Ne. Tomu stejně nevěřím, že by někdy mohla nastat situace, že by mohla prasknout. Vždy? ji pomáhal stavět Aluščin dědeček, ne? :D Citovat
Devilstorm306 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Já se chci zeptat, jak to bude s tim okruhem. Bude se jezdit? Rád bych prohnal mazla po okruhu Protože jízdy na okruhu není nikdy dost Už se těšim teď v sobotu na Brno, teda doufam, že auto bude ok a vyjde počasí Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Devilstorm306 Já se chci zeptat, jak to bude s tim okruhem. Bude se jezdit? Rád bych prohnal mazla po okruhu Protože jízdy na okruhu není nikdy dost Už se těšim teď v sobotu na Brno, teda doufam, že auto bude ok a vyjde počasí To bohužel nebude. Okruh je na celej rok beznadějně plnej a zrovna v tu sobotu je na něm program do 19,00 hod. Taky jsem chtěl prohnat po něm svojí T16, ale snad jindy. [upravil dne 3/4/06 Autoškolič Dodo] Citovat
Devilstorm306 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Devilstorm306 Já se chci zeptat, jak to bude s tim okruhem. Bude se jezdit? Rád bych prohnal mazla po okruhu Protože jízdy na okruhu není nikdy dost Už se těšim teď v sobotu na Brno, teda doufam, že auto bude ok a vyjde počasí To bohužel nebude. Okruh je na celej rok beznadějně plnej a zrovna v tu sobotu je na něm program do 19,00 hod. Taky jsem chtěl prohnat po něm svojí T16, ale snad jindy. [upravil dne 3/4/06 Autoškolič Dodo] Njn je to hold v Čechách na h..no Třeba volný jízdy pro veřejnost, to je taky utrpení! To snad dává v celku 3 hodiny v roce ( Proč si v tomhle neberou ponaučení ze západních sousedů... Tak snad to vyjde aspoň tuhle sobotu. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 9. duben 2006 Autor Odesláno 9. duben 2006 Takže, jak jsem psal na zvadlo, nahlásilo se Vás opravdu spousta . Budu muset asi vystěhovat kapelu, pokud se ještě někdo nahlásí na sraz a bude chtít být i ubytován . Samozřejmě jsou členové klubu upřednostněni před kapelou, takže je volných ještě 5 míst, pokud by se ještě někdo rozhodl dodatečně dojet. Kdo by ovšem chtěl triko, má už smůlu, protože objednávka na výrobu těchto triček byla odeslána a nelze ji doplňovat. Snad to ale nebude takovej problém. Moc se už na Vás těšíme. :papa :papa :papa Citovat
Marcel505 Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Takže, jak jsem psal na zvadlo, nahlásilo se Vás opravdu spousta . Budu muset asi vystěhovat kapelu, pokud se ještě někdo nahlásí na sraz a bude chtít být i ubytován . Samozřejmě jsou členové klubu upřednostněni před kapelou, takže je volných ještě 5 míst, pokud by se ještě někdo rozhodl dodatečně dojet. :papa :papa Já to říkal, Dodo... Dodo, mám na tebe takový menší dotaz: Chci se zeptat, jestli na srazu bude nějak pevněji napsán program. Myslím to jako tak, že bychom třeba na začátku dostali nějaký program, že v tuto hodinu máme být zde, v tuto hodinu odjezd tam apod.... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 9. duben 2006 Autor Odesláno 9. duben 2006 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Takže, jak jsem psal na zvadlo, nahlásilo se Vás opravdu spousta . Budu muset asi vystěhovat kapelu, pokud se ještě někdo nahlásí na sraz a bude chtít být i ubytován . Samozřejmě jsou členové klubu upřednostněni před kapelou, takže je volných ještě 5 míst, pokud by se ještě někdo rozhodl dodatečně dojet. :papa :papa Já to říkal, Dodo... Dodo, mám na tebe takový menší dotaz: Chci se zeptat, jestli na srazu bude nějak pevněji napsán program. Myslím to jako tak, že bychom třeba na začátku dostali nějaký program, že v tuto hodinu máme být zde, v tuto hodinu odjezd tam apod.... Určitě to tam bude vyvěšený na pokojích a na chatkách, ale už teď je harmonogram srazu vidět na zvadle na sraz. Citovat
Bohumil Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Dodatečně jsem se přihlásil, (2 osoby), vím že je to s křížkem po funuse, ale dřív to nešlo. Platba jde příkazem, zítra by měla být na účtě. Citovat
Radka S. Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Teď čtu v novinách, že příjezdová cesta k jeskyním - Kateřinské a Punkevním bude uzavřena do poloviny června, nebude to mít vliv na program srazu? Citovat
Aluška Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Radka S. Teď čtu v novinách, že příjezdová cesta k jeskyním - Kateřinské a Punkevním bude uzavřena do poloviny června, nebude to mít vliv na program srazu? To vůbec nevadí, program to nijak nenaruší, protože my půjdeme do Punkevek druhou stranou, tou zajímavější a akčnější cestou . Citovat
Béďa Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Radka S. Teď čtu v novinách, že příjezdová cesta k jeskyním - Kateřinské a Punkevním bude uzavřena do poloviny června, nebude to mít vliv na program srazu? To vůbec nevadí, program to nijak nenaruší, protože my půjdeme do Punkevek druhou stranou, tou zajímavější a akčnější cestou . nahanis mi strach :D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Radka S. Teď čtu v novinách, že příjezdová cesta k jeskyním - Kateřinské a Punkevním bude uzavřena do poloviny června, nebude to mít vliv na program srazu? To vůbec nevadí, program to nijak nenaruší, protože my půjdeme do Punkevek druhou stranou, tou zajímavější a akčnější cestou . nahanis mi strach :D Aluška myslela že se tam dostaneme lanovkou od Macochy. Ne tím Ekovláčkem. Citovat
Béďa Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo [Aluška myslela že se tam dostaneme lanovkou od Macochy. Ne tím Ekovláčkem. :D:D Citovat
Aluška Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Autoškolič Dodo [Aluška myslela že se tam dostaneme lanovkou od Macochy. Ne tím Ekovláčkem. :D:D A když nepojede lanovka, tak lano to jistí, ne?? :D . Dolů to půjde dobře, horší to bude nazpátek. Ale to nás zase bude určitě o něco méně, protože pár lidiček necháme v Punkvě, když se s nima potopí lodička :D :D :D :D :D :D . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.