Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mk405

:( já chci na lodičky :( pls zařidte to někdo :mrk

jj, já myslím že jezdit na lodičkách můžeš ted vlastně fšude :D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

No v Brně ani ne, naštěstí. Byl jsem se ale podívat na přehradě a ta se hezky třepe. Je to cítit, když na ni stojíš. Ty vibrace jsou děsivý. Po Svratce Brnem prolítneš jak raketa.:o Jestli to ale přehrada nevydrží :bojim tak tím Brnem prolítneme úúúúúúplně fšici.:myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

No v Brně ani ne, naštěstí. Byl jsem se ale podívat na přehradě a ta se hezky třepe. Je to cítit, když na ni stojíš. Ty vibrace jsou děsivý. Po Svratce Brnem prolítneš jak raketa.:o Jestli to ale přehrada nevydrží :bojim tak tím Brnem prolítneme úúúúúúplně fšici.:myslim:D

Přehrada vydrží, protože jak už víš, stavěl ji můj dědeček a ten byl šikovnej :aut;) .

[upravil dne 30/3/06 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Přehrada vydrží, protože jak už víš, stavěl ji můj dědeček a ten byl šikovnej :aut;) .

Už tvůj dědeček, jó? No teda. Pánbůh s náma brňákama.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Odesláno

Už tvůj dědeček, jó? No teda. Pánbůh s náma brňákama.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

On ji samozřejmě stavěl v mládí, ne až když byl dědeček :D :D .

Odesláno

no já myslím, že by nestačilo ani deset přehrad na to, aby jste si v Kohoutkách vůbec namočili nohy...:aut

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

no já myslím, že by nestačilo ani deset přehrad na to, aby jste si v Kohoutkách vůbec namočili nohy...:aut

To nemusím mít strach, že by nás to v Kohoutkách vyplavilo, to máš pravdu, ale já jsem přes den ve městě :bojim.

Ne. Tomu stejně nevěřím, že by někdy mohla nastat situace, že by mohla prasknout. Vždy? ji pomáhal stavět Aluščin dědeček, ne? :D :D :D

Odesláno

Já se chci zeptat, jak to bude s tim okruhem. Bude se jezdit? Rád bych prohnal mazla po okruhu :D Protože jízdy na okruhu není nikdy dost :aut Už se těšim teď v sobotu na Brno, teda doufam, že auto bude ok a vyjde počasí :):aut

Odesláno
Původně zaslal: Devilstorm306

Já se chci zeptat, jak to bude s tim okruhem. Bude se jezdit? Rád bych prohnal mazla po okruhu :D Protože jízdy na okruhu není nikdy dost :aut Už se těšim teď v sobotu na Brno, teda doufam, že auto bude ok a vyjde počasí :):aut

To bohužel nebude. Okruh je na celej rok beznadějně plnej a zrovna v tu sobotu je na něm program do 19,00 hod. Taky jsem chtěl prohnat po něm svojí T16, ale snad jindy. :(

[upravil dne 3/4/06 Autoškolič Dodo]

Odesláno

Původně zaslal: Devilstorm306

To bohužel nebude. Okruh je na celej rok beznadějně plnej a zrovna v tu sobotu je na něm program do 19,00 hod. Taky jsem chtěl prohnat po něm svojí T16, ale snad jindy. :(

[upravil dne 3/4/06 Autoškolič Dodo]

Njn je to hold v Čechách na h..no :grr Třeba volný jízdy pro veřejnost, to je taky utrpení! To snad dává v celku 3 hodiny v roce :o( Proč si v tomhle neberou ponaučení ze západních sousedů... Tak snad to vyjde aspoň tuhle sobotu.

Odesláno

Takže, jak jsem psal na zvadlo, nahlásilo se Vás opravdu spousta :o. Budu muset asi vystěhovat kapelu, pokud se ještě někdo nahlásí na sraz a bude chtít být i ubytován :D. Samozřejmě jsou členové klubu upřednostněni před kapelou, takže je volných ještě 5 míst, pokud by se ještě někdo rozhodl dodatečně dojet. Kdo by ovšem chtěl triko, má už smůlu, protože objednávka na výrobu těchto triček byla odeslána a nelze ji doplňovat. Snad to ale nebude takovej problém. Moc se už na Vás těšíme. :papa :papa :papa :papa :papa :papa

Odesláno

Takže, jak jsem psal na zvadlo, nahlásilo se Vás opravdu spousta :o. Budu muset asi vystěhovat kapelu, pokud se ještě někdo nahlásí na sraz a bude chtít být i ubytován :D. Samozřejmě jsou členové klubu upřednostněni před kapelou, takže je volných ještě 5 míst, pokud by se ještě někdo rozhodl dodatečně dojet.

:papa :papa :papa :papa :papa

Já to říkal, Dodo...

Dodo, mám na tebe takový menší dotaz: Chci se zeptat, jestli na srazu bude nějak pevněji napsán program. Myslím to jako tak, že bychom třeba na začátku dostali nějaký program, že v tuto hodinu máme být zde, v tuto hodinu odjezd tam apod.... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Takže, jak jsem psal na zvadlo, nahlásilo se Vás opravdu spousta :o. Budu muset asi vystěhovat kapelu, pokud se ještě někdo nahlásí na sraz a bude chtít být i ubytován :D. Samozřejmě jsou členové klubu upřednostněni před kapelou, takže je volných ještě 5 míst, pokud by se ještě někdo rozhodl dodatečně dojet.

:papa :papa :papa :papa :papa

Já to říkal, Dodo...

Dodo, mám na tebe takový menší dotaz: Chci se zeptat, jestli na srazu bude nějak pevněji napsán program. Myslím to jako tak, že bychom třeba na začátku dostali nějaký program, že v tuto hodinu máme být zde, v tuto hodinu odjezd tam apod.... :myslim

Určitě to tam bude vyvěšený na pokojích a na chatkách, ale už teď je harmonogram srazu vidět na zvadle na sraz. :papa
Odesláno

Dodatečně jsem se přihlásil, (2 osoby), vím že je to s křížkem po funuse, ale dřív to nešlo. Platba jde příkazem, zítra by měla být na účtě. :super

Odesláno
Původně zaslal: Radka S.

Teď čtu v novinách, že příjezdová cesta k jeskyním - Kateřinské a Punkevním bude uzavřena do poloviny června, nebude to mít vliv na program srazu?:myslim

To vůbec nevadí, program to nijak nenaruší, protože my půjdeme do Punkevek druhou stranou, tou zajímavější a akčnější cestou :roker .

Odesláno

Teď čtu v novinách, že příjezdová cesta k jeskyním - Kateřinské a Punkevním bude uzavřena do poloviny června, nebude to mít vliv na program srazu?:myslim

To vůbec nevadí, program to nijak nenaruší, protože my půjdeme do Punkevek druhou stranou, tou zajímavější a akčnější cestou :roker .

nahanis mi strach :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

nahanis mi strach :D:D

Aluška myslela že se tam dostaneme lanovkou od Macochy. Ne tím Ekovláčkem. :D
Odesláno
Původně zaslal: Béďa

[Aluška myslela že se tam dostaneme lanovkou od Macochy. Ne tím Ekovláčkem. :D

:D:D:D

A když nepojede lanovka, tak lano to jistí, ne?? :D :D . Dolů to půjde dobře, horší to bude nazpátek. Ale to nás zase bude určitě o něco méně, protože pár lidiček necháme v Punkvě, když se s nima potopí lodička :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...