Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P307 záměna obalu klíče


KingSpade

Recommended Posts

Zdravím pánové popřípadě dámy,

můj dotaz je jednoduchý, mám nějakou šanci při klíčku u 307 dvoutlačítkového nějak napasovat vnitřnosti do vystřelovacího klíče?

mám ten co je na obrázku číslo 1 a na dalších jsou varianty, u té poslední mi je jasné, že půjde ale je to jako poslední možnost.

nahradny-obal-kluca-peugeot-307-s-planzetou-hu83-(2-tlacidlovy)-49298.JPG

b775d09b-4711-4cea-abd9-f3e50216ea59.jpg

ba051d75459694b299ce06f0ae45.jpg

e873bc724a30a8c8f0f3dfdd5a55.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ti nepovím jestli máš šanci přepasovat vnitřnosti z jednoho druhu klíče do druhého. Ale co ti s jistotou povím tak  " klíčaři" přestávají u klíčů které si přineseš řezat planžety.  Řekl bych totiž že si uvědomují že si tak trochu nechali ujet vlak málokdo se autoklíči zabýval a když přišel člověk že chce klíč resp. že by mu stačilo jen dát do obalu nově vyříznutou planžetu tak to dělat nechtěli protože z toho je prd vejdělek. A dneska se snaží lidi vychovávat aby si klíče  kupovali u nich jenže hodně lidí ( i já mezi ně patřím) raději objedná obal klíče na internetu za cenu v řádu stokorun s rizikem že bude muset řešit řezání planžety delší dobu. Já měl vymačkané tlačítka a když jsem se ptal v Peugeotu tak jsem šel do kolen cena přes 4000 Kč + 500 Kč nakódování a dodací doba od 3 do 9 týdnů.  Z internetu od českého eshopu jsem náhradní obal držel za dva dny v ruce přehodil jsem futrál a nastal boj o planžetu nakonec to dopadlo tak že mi v nejmenované provozovně vyměnil planžety kus za kus v těch obalech.   Všichni se statečně odkazovali na to že řezný nástroj do té mašiny stojí balík peněz a že by měli zle když by ten nástroj poškodili protože má nějakou životnost a on když neví od jakého dodavatele je ta planžeta tak se bojí že v té slitině bude moc železné příměsi a na tom by ten nástroj zničil. Ano to dokážu pochopit protože vím že nářadí a nástroje jsou dost vysoké částky v rozpočtu každé firmy ale myslím si že  když už investoval do mašiny tak by měl chtít aby mašina vydělávala i po malých částkách a ne aby ji zaplatil za rok provozu.  A když jsem tomu poslednímu řekl tak vyhoďte tu mojí planžetu a dejte mi vaší tak šel dozadu a tam mi prohodil planžety. Že takhle je to pro něj i pro mě jednodušší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, tyhle z aliexpresu uplne v pohode, delal jsem uz znamym dva klice a bez problemu, staci jen vybrat spravnej typ planzety. Kvalita pomerne slusna, nekdy ale nebyva nalepenej znacek na zadni strane, takze se musi jinde na aliexpresu koupit zvlast a je videt, ze to je kopie, nevypada uplne stejne jako origo lev

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...