Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

RT6 vs RT5 v peugeote 407


baffy

Recommended Posts

Ahojte ,trochu laborujem a potreboval by som poradiť. Nakonfiguroval som si RT6 v mojej 407mičke a mám taký menší problém so zosilňovačom. V aute mám origo zástavbu JBL a zosilovač je ak tomu dobre rozumiem ovládaný po drátoch. Mno pri tej RT6 sa mi hifi zosilovač prihlasuje v BSI ako digitálny respektíve BSI má problém s komunikáciou s digitálnym zosilovačom,keďže tam neni. Možno to je OK keďže všetko pekne hrá ,ale vždy pri otvorení dverí cca do 10 sec. lupne v reprákoch a neviem čo to spôsobuje. Je vôbec tá RT6 kompatabilná s tou modernizovanou BSI ,alebo je moja snaha márna. Tú RT6 som musel konfigurovať cez C5 alebo 3008 ,keďže v diagnostike to ponúkalo okrem rádia RD ,RTx ,iba RNEG čo predpokladám je verzia 2004 ,kdežto to moje je 2010. Pri navolení RTx to vypisovalo chybu komunikácie a ďalej ma to nepustilo.Ďakujem za každý podnet,skúsenosť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pokud vím, tak RT6 ve 407 nikdy nebyla. RT6 má v konfiguraci pouze digi zesilovač. BSI a radia v 407 podporovala analogový zesilovač a po jeho nakonfigurování došlo ke snížení hlasitosti cca na polovinu. Pokud nebyla provedena konfigurace zesilovače, tak docházelo k velkým lupancům v repro při zapnutí radia. Možná je to tvůj případ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Študoval som zopár zahraničných fór ,kde menili RD4 za RT6 a úspešne.Samozrejme neviem s akou BSI respektíve ani ročník toho auta,tak neviem .Myslíš ,žeby tento problém mohol vyriešiť digitálny zosilovač ,alebo aspoň multiplexne pripojený HI-FI zosilovač?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...