Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chcete stříkat spodek--dutiny?


ozzy56

Recommended Posts

Před hodinou, StibTo napsal:

Mam na mysli nedele 19 & 26 u obojiho si dal ze se Ti to hodi .. 

Chlapi , pokud možno, toho 19.8. berte prosím jako nouzový termín . . . :myslim    To mám uprostřed dovolené :  :fnuk   18/8 se vracím a 19/8 jsem měl odjet na další týden,  ale to je jen na Šumavu a tak to mohu o den posunout a odjet až 20/8.

Ale kdyby to bylo možné tak se tomu 19.8. vyhněte. No pokud @Vena garážmistr nebude mít jiný termín volno, tak se holt přizpůsobím - já něco potřebuji :(             Díky za vstřícnost  :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak panstvo do toho kalendária jsem se upsal vyšel mi tam jeden jedinej den a to sobota (4.8)  po třech nočních. Jinak mi to nevychází mám ještě nějaké závazky z dřívějška které musím dodržet, takže to je jediný den kdy by se to dalo realizovat. Takže realizovatelný by to bylo ale bude to logisticky náročná operace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už mám dutiny na 308 vystříkaný cca před 14ti dny.. Ale ten smrad potom.. Masakr... To než vysmrádne, tak se ze mě stane otupělý feťák :D takže doporučuji s autem nejezdit dálky.. 

Upraveno uživatelem Verysek
Upraveno :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Tak panstvo do toho kalendária jsem se upsal vyšel mi tam jeden jedinej den a to sobota (4.8)  po třech nočních. Takže realizovatelný by to bylo ale bude to logisticky náročná operace.

Za mne stále platí , že 4.8. jsem k dispozici . . .  :super             @Scratch       @StibTo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Takže když dovolíte pánové trochu Vás zaúkoluju. Každej si sesumírujte co chcete stříkat aby se objednal a koupil materiál. Vás nepežoťáky poprosím zjistěte kudy se dostat do těch dutin továrníma dírama nebo kde vyvrtat ty netovární. Pokud se bude stříkat komplet podlaha zespoda tak to nechte umejt někdy zkraje týdne aby to vyschlo.  No a řekněme že jedno auto s přípravou 2,5 - 3 hoďky  takže když se začne ráno na 9 tak máme se čtyřma autama do 21 co dělat. Tudíž bych to viděl že začátek akce tak 8,30. Myslím že to půjde sfouknout u mě na dílně nic nebude takže to uděláme tady asi to bude i pohodlnější kvůli kompresoru atd.  Jo a nechám na Vás aby jste se domluvili kterým autem začneme, 807 půjde poslední protože s tou si pak můžu hrát sám třeba do rána.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže upravuji za sebe tedy Peugeot : co má smysl ještě udělat a co je zbytečné na 9letém autu ? Zaplatím vše co mému "pažoutu" pomůže.  :myslim   A pokud mi do SZ sdělíš adresu, budu tam v kolik si řekneš - klidně v 8,00  :papa

Véno já opravdu autům nerozumím a proto se svěřuji lidem, kterým věřím . . .  :super

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych se nezačal červenat že mi věříš i když jsi mě nikdy neviděl. Mám jedno pravidlo že platící zákazník si určuje co se bude dělat a já o tom moc nepřemýšlím jestli to má nebo nemá smysl. Takže jestli budeš chtít i podlahu s podběhama uděláme, jestli Ti bude stačit šplouchnout do prahů uděláme jestli budeš chtít nastříkat i okna zevnitřku  :D  klidně Ty si to platíš. Jen upozorním že pokud budeme dělat všechna auta komplet tak se budete do příprav muset zapojit všichni aby to odsýpalo.  Takže do neděle máte za domácí úkol rozmyslet co všechno chcete na svých autech udělat a v neděli večer mi to nasypte do SZ já jdu na noční tak ráno až dojdu tak sesumíruju spotřebu materiálu a objednám ho aby to tady do té soboty bylo a objednám i nástavec k pistoli na dutiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nerad polemizuju o tom co má cenu dělat a co ne. Pokud to jen trochu pomůže, tak do toho jdu. Já bych zkusil asi nejen ty prahy. Mám rezervovaný celý den, tak se mohu zapojit a pomoci ostatním.Ideálně půjdu po Klemoňovi jako druhej. U Vény v dílně to bude prima. A všechny své otvory zkusím prověřit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, dovolím si jen poznatek k 308, jelikož jsem si tím před pár týdny prošel. Naší 308 je 10let a byla na tom s korozí mnohem, mnohem líp, než 6letá 508 - to jen k tomu, zda se to vyplatí. U 308 jsou záslepky na prahy tady:
 

WP_20180709_10_47_24_Pro.jpg

WP_20180709_12_37_10_Pro.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...