Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1,4 vti výměna výfuku


zingali

Recommended Posts

podívej se, jak jsou na tom silentbloky (držáky) obou tlumičů, aby nebyl některý urvaný (nefunkční), na povolení matic objímek si vem fričku :), oba tlumiče zavěs do silentbloků a natoč ve spojích vzájemně tak, aby nebyly nějak napružené, nakonec dotáhni objímky (s rozumem)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je to frička?  Silentbloky bych rád vyměnil všechny, ale uvidím jak půjdou povolit matky, šrouby. Funkční jsou všechny, ale když už to budu dělat...Objednal jsem taky sadu spojovacího materiálu, po telefonu takže nevím co všechno obsahuje. Dává se  do spoje mezi katalyzátor a střední díl nějaké těsnění? U starýho ruskýho auta tam byl byl kužel. Jo a zadní tlumič ( ten starej) vypadá pořád dobře jen držák už  je svařovanej a objímka vyměněná. Uříznu ho někde za nápravou a jestli nebude chrastit tak ho nevyhodím.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výfuk vyměněn bez větších potíží. Ty drobné způsobil doručovatel PPL který měl dodat držák středního dílu, neuráčil se ani zvednout telefon natožpak přijet. Takže jsem zaimprovizoval a držák vyrobil z toho co dům dal. Nějaké postřehy  - starý výfuk jde velice špatně vytáhnout ze závěsů  takže jsem silentbloky rovnou odšrouboval. Při řezání  originál. výfuku pozor na nádrž, je dost blízko. Po namontování nových silentbloků a zavěšení nového výfuku vše krásně pasovalo. Oba díly jsou spojeny spojkou na trubky průměr 45 mm kterou prodejce zapomněl dodat, ale je běžně k dostání. Auto je krásně tichý,  zase si vychutnávám kvílení dvojky při podřazení a pískání čtyřky v nižších otáčkách.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...