Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktualizace map 5008


Guest Duvel2

Recommended Posts

V 23.6.2018 at 21:43, MJSytic napsal:

Na tyhle staré verze navigací už nové mapy nevycházejí. Poslední verze je 2016-2 s mapovými podklady z konce roku 2015, takže žádná hitparáda :nevim 
Databáze radarů stále vychází, ale je to jiný balík, než pro RT6, takže se na webu špatně "shání" :myslim 

EDIT: Tak jsem něco našel. Máš to v SZ. Dej vědět, zda to bude fungovat.

Diky. Omlouvam se ze pisu az ted. Mel jsem dovolenou.

Radary se mi nepovedlo aktualizovat. Na ty RT6 to asi jen tak nepujde. A nevim presne ktery soubor to je.

Ale i tak dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Ahoj všem,

Mám 5008 rv 2015 . Auto je doma od novoty ,jezdil s ním tatínek který bohužel zemřel a auto tak zůstalo mi.Potřebuju si ho lehce dotvořit k obrazu svému, teda zatím zaktualizovat navi a nechat zapsat nějaké rozumné kola do TP.Nechal jsem si udělat v Peugeotu výpis kol a ti dementi mi za 1000kč poslali ten jediný rozměr 16"který mám v tp :D takže to budu muset asi pořešit jinak nebo se smířit s malýma kolama.. Na dotaz aktualizace mi bylo řečeno 4,5k což  se mi dávat nechce. Vidím že to tady řešíte,byla by prosím nějaká dobrá duše co by poradila jak na to? Stáhnul jsem 41980, což je asi dnes už staré, mám WIP NAV + RT6. Jsem z toho trochu zmatený, měl jsem předtím Audi a tam byla navi na DVD a akrualizace map byla triviální záležitost.Nevím jakou musím mít verzi FW aby to nové mapy polklo a nekouslo se,nevím jestli nezbořím češtinu, nevím jak tam nasypat radary.. Jsem Z Ov ,kdyby někdo uměl za rozumnou úplatu tak bych to bral taky.Jinak úplný mimoň nejsem, do aut trochu dělám, mám malou dílnu, ale neživí mě to, více méně pro zábavu..Pročetl jsem tady toho dost ale infa jsou rozházené po tématech napříč všemi navigacemi a modely aut aspoň pro mne co se v Peeugeotech zatím moc moc neorientuje, nevím jaký postup můžu pro moji aplikaci použít,prostě mám v  tom už slušný binec:D

Předem díky za ochotu

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem udělal aktualizaci (díky Laďa),trvalo to asi 3hoďky +-,mapy tam mám asi korektně. ALE jsem v lehkém průseru, páč se mi stal stejný problém jako v první příspěvku tohoto vlákna. Nějakou mapu vidím, ale chvíli po startu mi vyhodí hlášku "vložte navigační CD", když se dostanu na zadání adresy tak píše něco ve smyslu aktualizuji databázi a na tom zůstane viset..Jestli to dobře chápu tak mám starý fw který s tím neumí pracovat tak musím aktualizovat. Máte už někdo nějaké řešení jak na to ,nebo nezbude než si nasypat popel na hlavu a jet do autorizáku?

Předem díky za odpověď.

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zdravím ve spolek, velice se omlouvám jestli jsem něco přehlídl ale chápu, že tady tady žádný soft nenajdu ale mohl by mi někdo poslat link kde bych to mohl stáhnout?

Auto je 5let starý, bez aktualizace firmware, původem od němců. BEZ SD karty

Díky moc za jakékoliv info.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
V 22. 6. 2018 at 6:05, pfeffer1980 napsal:

Ahoj nevite nekdo kde se da sehnat odkaz na aktualizaci radaru. Mam sice mapy 2017, ale nejak to treba nezna radary na Jizni spojce.

A pak bych mel dotaz zda tu nekdo dela ( nejlepe Praha a Praha zapad) cestinu do Peugeota 5008 (r.v.2011).

 

Ahoj, já jsem si dával češtinu do Peugeota 5008  v Praze Radotíně tuším, že za 1500,-Kč a za 1500,-Kč Navi v Čj. Cca za 20 min hotovo a zatím spokojenost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 6. 2018 at 11:17, Guest Duvel2 napsal:

Ahoj,

mám tu takový problémek a třeba se s tím někdo z Vás setkal. Mám 5008 r.v 2015 měl jsem v něm mapy 2014/2015, ted jsem aktualizoval na 2017/2018, ale navi mi je nechce načíst. Hlásí se, že to chce stále vložit CD s aktualizací a pak to stále hlásí Checking in progress. A nic. Mapy tam asi přehrané jsou, (nebo aslepon dle názvu je vidět, že jsou nové) ale nelze je načíst ani při opakované instalaci. Byl jsem s tím v servisu, ale taky na nic nepřišli. Prý si možná ty nové mapy nerozumí se softwarem jednotky. Objednali mi cd pro aktualizaci jednotky, ale to se tím nemusí vyřešit. Nemáte někdo nějaký tip co s tím. Případně kde bych našel staré mapy 2014/2015. Zkusil bych je přehrát zpět, že by se to vyřešilo.

Díky moc

Ahoj,

měl jsem stejný problém. V autě jsem měl navi, ale bohužel jen v Aj. Mám Wip Nav. Tudíž jsem si nechal nahrát mapy na novou SD kartu - musí se nahrát do kořenu karty,  potom jsem to vložil do rádia. Musel jsem zmáčknout najednou tlačítka 1,2,3 a dostaneš se do vnitřní paměti. V jedné kolonce jsem udělal změnu nastavení a mapy chodily. Ale bohužel si už nepamatuji, jaká změna to byla. Ale všechno jsem našel tady na fóru. 

Když zjistím bližší info, dám ti vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...