Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktualizace map 5008


Guest Duvel2

Recommended Posts

Ahoj,

mám tu takový problémek a třeba se s tím někdo z Vás setkal. Mám 5008 r.v 2015 měl jsem v něm mapy 2014/2015, ted jsem aktualizoval na 2017/2018, ale navi mi je nechce načíst. Hlásí se, že to chce stále vložit CD s aktualizací a pak to stále hlásí Checking in progress. A nic. Mapy tam asi přehrané jsou, (nebo aslepon dle názvu je vidět, že jsou nové) ale nelze je načíst ani při opakované instalaci. Byl jsem s tím v servisu, ale taky na nic nepřišli. Prý si možná ty nové mapy nerozumí se softwarem jednotky. Objednali mi cd pro aktualizaci jednotky, ale to se tím nemusí vyřešit. Nemáte někdo nějaký tip co s tím. Případně kde bych našel staré mapy 2014/2015. Zkusil bych je přehrát zpět, že by se to vyřešilo.

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ počkám, jen mám obavy, že mi přehrajou software jednotky, mapy budou fuč a budu mít po ptákách :-D. Nejhorší je, že jsem to poptal u Federalu v Liberci a u MK cars v Jablonci a tam to nikdo neumí nebo se tím nechtějí zabývat. Tak jsem musel až do Nového Boru, kde naštěstí byli vstřícný. Ta aktualizace stojí nějaký 300 Kč, tak kdyby to bylo jen tím tak ok, ale kdo ví co ty mapy. Podle mě se smažou> No uvidím a dám vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak.....já to prošvihl o 3 dny...záruku mám od 28.8. 2015, takže mám smolíka a musím si to zacalátovat když budu chtít novější mapy.

Upraveno uživatelem Duvel2
Necituj předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, to budou dělat a uvidí se. :-). Museli objednat CD se softwarem, což nechápu, že k němu nemají online přístup v autorizovaném servisu. V dnešní době bych podle vinka vyhledal software na webu, stáhnul a uploadoval. Musím čekat na CD :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jéje tady je někdo rejpavej......nechce se mi věřit, že ty jsi takovej poctivej v dnešní době a jezdíš se vším jen do autorizovanýho servisu abys vyplázl nekřestanský prachy. To já radši ušetřím a nacpu ty prachy do dětí než do nich. A to, že se to jednou nepovede je holt smolík. Takovej je život. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...