Fan1s Odesláno 4. červen 2018 Odesláno 4. červen 2018 Ahoj, hledám podobné téma, ale našel jsem pouze na jiné modely. Máme doma 807čku a koupil jsem univerzální dálkové ovládání, abych to napojil ke stávajícímu centrálu. Nemá někdo nějaké schéma zapojení nebo označení pinů u BSI? Nebo to lze napojit například ve dveřích? Mám konkrétně toto ovládání, chtěl jsem dvoutlačítkové pouze a jednoduché. Jsou nějaké problémy s tím to dodělat? Když jsem to dělal kdysi na Fiatu a Octavii tak nebyl problém, tady nevím, co jsem četl u jiných modelů, někdy problém je. https://www.aliexpress.com/item/Hot-Auto-Remote-Central-Kit-Door-Lock-Vehicle-Keyless-Entry-System-Central-Locking-with-Remote-Control/32816445058.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxJ5ElB Díky moc za každou odpověď :-) Citovat
Miňo Odesláno 17. červen 2018 Odesláno 17. červen 2018 (upraveno) treba najst odomykaci a zamykaci impulz vo zvazku kablov co idu zo soferovych dveri do vnutra. myslim, ze ked som to robil ja v mojej C8 ovladalo sa to minus polom. Upraveno 17. červen 2018 uživatelem Miňo Citovat
Fan1s Odesláno 18. červen 2018 Autor Odesláno 18. červen 2018 super, to jsem potreboval vedet, ze to takhle staci. Kabel najdu a napojim to na to a bude :-) Diky. Citovat
Miňo Odesláno 18. červen 2018 Odesláno 18. červen 2018 na novom ovladani je potrebne zapojit vyvody spinania ovladania centralu podla schmemi tak, aby sa to spinalo minus polom. Citovat
filoyof012000 Odesláno 19. červen 2018 Odesláno 19. červen 2018 (upraveno) No, hlavně pozor na jednu věc.. obvykle všechny tyhle systémy umí automatické zamknutí po nějaké prodlevě, pokud se neotevřou dveře nebo nenastartuje motor. Je to ochrana proti náhodnému nevědomému odemknutí auta. Ale aby to fungovalo OK, je třeba připojit i snímače ze dveří, spínačky a tak. Nebo tu funkci zablokovat. Ale to je riziko. V Xantii jsem měl dodělaný dálkáč od Jablotronu (ty origo byly infra a odcházely) a ten, kdo to dělal se na to vybodnul a tyhle signály nezapojil. Při nějaké opravě jsem měl déle odpojenu baterku a centrál se resnul do defaultů a ta funkce se mi zapnula... No.. a pak jsem takhle jednou přišel v Jablonci v zimě k autu, odemkl, nastartoval, aby se trochu zahřálo a vystoupil omést sníh... a jak jsem zabouchl dveře, tak se to auto zamklo. A já tam stál jak penis, nastartovaný zamčený auto, -8, tma... Ženě trvalo asi 20 minut než přijela s druhýma klíčema. H. Upraveno 19. červen 2018 uživatelem Péťa Odstraněno formátování Citovat
pesastor Odesláno 19. červen 2018 Odesláno 19. červen 2018 filoyof012000> tenhle typ je kupodivu total trotelfest! Odemkne/zamkne, prip zablika blinkrama kdyz zapojis dva hnede kabliky a vic to neumi. Da se i rychle a jednoduse nakonfigurovay ta tlacitka Citovat
Fan1s Odesláno 21. červen 2018 Autor Odesláno 21. červen 2018 V 19. 6. 2018 at 12:52, filoyof012000 napsal: No, hlavně pozor na jednu věc.. obvykle všechny tyhle systémy umí automatické zamknutí po nějaké prodlevě, pokud se neotevřou dveře nebo nenastartuje motor. Je to ochrana proti náhodnému nevědomému odemknutí auta. Ale aby to fungovalo OK, je třeba připojit i snímače ze dveří, spínačky a tak. Nebo tu funkci zablokovat. Ale to je riziko. V Xantii jsem měl dodělaný dálkáč od Jablotronu (ty origo byly infra a odcházely) a ten, kdo to dělal se na to vybodnul a tyhle signály nezapojil. Při nějaké opravě jsem měl déle odpojenu baterku a centrál se resnul do defaultů a ta funkce se mi zapnula... No.. a pak jsem takhle jednou přišel v Jablonci v zimě k autu, odemkl, nastartoval, aby se trochu zahřálo a vystoupil omést sníh... a jak jsem zabouchl dveře, tak se to auto zamklo. A já tam stál jak penis, nastartovaný zamčený auto, -8, tma... Ženě trvalo asi 20 minut než přijela s druhýma klíčema. H. xDDD dobrej penis. Myslím, že to u tý číny ja píše posestor asi ani nepůjde. O víkendu to zkusím zapojit. Citovat
Miňo Odesláno 9. červenec 2018 Odesláno 9. červenec 2018 otazka bola na zapojenie kontaktov centralu, samozrejme, ze je potrebne dopojit vsetko ostatne, co modul DO ma, aby sa predislo dalsim komplikaciam pri pouzivani. Citovat
Fan1s Odesláno 26. srpen 2018 Autor Odesláno 26. srpen 2018 Tak jsem se do toho pustil dneska, to auto je tchána, takže jsem se k tomu dřív nedostal. Bohužel se nezadařilo, pral jsem se s tím dneska celý den a nic. Odstrojil jsem si dveře, k zámku jde 6 kabelů. Proměřoval jsem je a zjistil jsem po delším bádání že při zamčeném autu je na jednom drátu (fialový) 12V a při odemčeném na druhém kabelu (1 z bilých) také. Zbytek nic. Připojil jsem centrál na X způsobů a povede se mi auto vždycky jen odemknou a to je všechno, zamknout už ne. Pokud spojím oba 12V kabliky, auto se odemkne. Pokud to mám zapojené přes centrál (krabičku od DO) dle schématu, odemknu taky, ale nezamknu. Nemá někdo radu, jak to připojit na které vodiče co? Zapojoval sem tak, aby to bylo spinané mínusem, tedy podle obrázku C na schématu. Díky moc :-) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. srpen 2018 Odesláno 26. srpen 2018 tam je COMka tam si uz asi s beznym zapojenim neporadis - bud se odemyka pres odpor nebo jinym zpusobem Citovat
pesastor Odesláno 26. srpen 2018 Odesláno 26. srpen 2018 Nevim jak u novejch Pazoutu se sbernici, ale kdyz jsem to delal na nasi startiky 106 tak jsem koupil komplet i origos serva. Stary infra i serva jsem vyhodil. Pak bez problemu odemkne i zamkne. Jde to po dvou dratech, meni polaritu. Vifikundace byla akorat se zamkem tretich dveri. Ten odemkne, ale zamknout musis klicem. Cela sranda vc. serv a dvou kusu tritlacitkovych DO byla za nejakych 25 Eur z Ceska vc. zaruky viz www.parkujeme.cz INSTR-SIL-ZESTAW_en.pdf navod-modul-centralniho-zamykani-PCR-22_4.pdf Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. srpen 2018 Odesláno 26. srpen 2018 106 nema ale BSI :PTam to je vse analog Citovat
pesastor Odesláno 26. srpen 2018 Odesláno 26. srpen 2018 (upraveno) Proto pisu autorovi ze jedinym resenim s timhle centralem je dat i analag serva!!! Upraveno 26. srpen 2018 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. srpen 2018 Odesláno 26. srpen 2018 (upraveno) a muzes vysvetlit jak to u 807 udelas kdyz ten central je soucasti zamku a hlida i ktere dvere jsou otevrene ?? Upraveno 26. srpen 2018 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
jarokare Odesláno 26. srpen 2018 Odesláno 26. srpen 2018 (upraveno) @Fan1s Tady je signál pro odemčení a zamčení vedenej jedním vodičem - zamyká rozpojením od kostry a odemyká spojením s kostrou . Najdi ve dveřích vodič č. 6290, co jde ze zámku (poznáš ho tak , že když ho přestříhneš , tak se auto zamkne) a zkus to zapojit podle přiloženýho plánku . Sorry za grafickou úpravu , ale je to jenom náčrt Upraveno 26. srpen 2018 uživatelem jarokare Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fan1s Odesláno 27. srpen 2018 Autor Odesláno 27. srpen 2018 Tyjo, tak to zkusím, už jsem se s tím mordoval jak blbec a nic. Ten oranžový atd.. barvy popsaný, to je z toho mého plánku, chápu správně viď? Takže najít jen ten vodič, který mě při rostřihnutí zamkne.. takže rozstříham všechny a poslední to bude on, chápu :-D .. Citovat
jarokare Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 @Fan1s Ten vodič má číslo 6290 a je myslím na 4. pinu konektoru zámku (to abys zbytečně nestříhal , co nemáš ) a ty barvy jsem opsal z toho tvýho plánku Citovat
Fan1s Odesláno 28. srpen 2018 Autor Odesláno 28. srpen 2018 @jarokare díky, k zámku jsem nechtěl trhat ten polystyren a ani nevím, jestli se přes to dostanu ke konektoru, půjde to? Dneska odpo se na to vrhnu, věřím, že bude úspěch. Pak jen někde u řidiče musím najít 12V stálých a sundání spodku palubky mě asi nemine, snad to není složitý rozebírání. Měl jsem dole jen ty boky co šli snadno. Citovat
jarokare Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 Tak vyndej schránku u spolujezdce a připoj to u BSI , akorát ten kabel tam má jiný číslo (6212) a jde na pin č. 27 v bílým 40pinovým konektoru BSI . Když mi napíšeš vin , tak ti řeknu , kam připojit stálý + Citovat
Fan1s Odesláno 28. srpen 2018 Autor Odesláno 28. srpen 2018 U BSI to bude lepší, bude i kam dát. VF3EBRFNC130648devět/sedm Díky moc :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.