Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P5008 - slot vnutri kufra na pravej strane


lion307

Recommended Posts

zdravim vospolok,

nedavno som kupil jazdenu P5008 a v kufri vnutri na pravej strane pod kovovym uskom je akysi slot s troma trciacimi kontaktmi. Tipoval by som to na vyberatelne osvetlenie kufra ktore by sa v pripade potreby dalo vybrat a pouzit ako prirucne svetielko, ale niesom si tym isty, ani som nikde na nete nic nenasiel, ani tu na fore samozrejme.

Pytal som sa predosleho majitela (dovozca) ze ci tam nieco nechyba a vraj nie, keby tam nieco bolo ze by to tam aj ostalo, ze to urcite nema, ani o takom niecom nevedel. To im verim, lebo vyzeral z toho dost vyhukane a dalsia vec - na co by mu to bolo? :)

Tak sa obraciam na Vas, ci by ste mi vedeli povedat o co ide? ide o ten slot vyznaceny na prilozenom obrazku. dakujem.

kufor-svetlo-.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, ozzy56 napsal:

některé citroeny tam měly osvětlení kufru, které se dalo vyjmout a sloužilo jako příruční baterka--v tom slotu se pak nabíjela, tak jestli to některé modely pežotů do určitých zemí neměly taky :myslim

I peugeot 5008 má takovou vychytávku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta baterka byla při prezentaci nového vozu taková jakoby vychytávka, která v jiných MPV nebývala, i když už jí Citroen měl dávno před tím. Mě spíš zaráží, že plno modelů 5008 nemá v základu samostmívací vnitřní zrcátko, ovladače topení na Bé sloupcích, automatickou ruční brzdu, sklopné sedadlo spolujezdce, vyhřívaný sedačky a tempomat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zrcátka s osvětlením má ve standardu nejvyšší výbava, totéž elektrochromatické zpětné zrcátko (bohužel pouze vnitřní), automatická světla snad nemá jen ta nejnižší výbava. Vyhřívaný sedačky jsou příplatková výbava vždy. Stejně jako xenon, přední parkáč a pod. Baterka v kufru je snad standard všude, stejně jako elektrická ruční brzda (jestli bude automatická, to záleží, jestli si ji vypneš nebo zapneš :D ) Sklopné sedadlo, nevim, je možné, že v nižší výbavě není. Baterku jsem mnohokrát ocenil, i když sebou vozím pořádnou, ta v autě je taková bludička, ale je vždycky po ruce, je to skvělá vychytávka, rozhodně lepší, než držák na nápoj :aut:D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...