Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Voda v pojistkach motoru


kemox

Recommended Posts

Ahoj,

tak se stala nemila věc.. po dobu co jsem byl v práci mi vola sousedka že prý co je s autem.. že mi litaj sterace a svítí svetla.. tak jsem to otočil domu cumel jak puk.. odpojil baterku jelikož nebyl čas a odpoledne jsem hledal závadu... diag mi ukázala chybu probuzení CAN sítě a zkrat na plus a tuším že i minus pol.. 

chyby: spínací skříňka je v pozici startovani tudíž stačí zmacnkout brzdu a auto se nastartuje

automat neradi zůstává v neutrálu 

sterace litaj

kazdopadne voda byla v pojistkach u řidiči jednotky tak jsem ji vyndal nechal vyschnut a dal do trouby na 70 stupnu po dobu 10min.. našel jsem že voda kapala skrz torpédo které bylo zacpane listím a kolem te odtok trubky to teklo.. tak jsem tam dal hadici zalepil a vyčistil a zítra půjdu zkusit zda vysušena pojistkova skříň bude v pořádku ještě mě napadá to prolit komplet izopropylalkoholem nebo prostrikat kontaktolem.. a napadá mě otázka když by byla zničena pojistkova skříň eventuálně BSI je šance že výměna za novou by to vyřešila ? nebo je velké riziko že se chytlo více věci ? Díky 

83C6D3C6-71E1-459D-8658-55BDCBF990D3.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bylo to vedené dobre jen ta měká hadice se hned skripne a neteče.. no a ta “manzeta” na jejím konci moc netesnila a obtekalo to na spoji plus byl zapraseny listím levá strana úplně v pořádku a práva takhle zprasena.. :/ proto jsem tam dal tuhle hadici ta se nezlomi :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teď koukám na tu fotku, co je to za bastl. Ta měkká hadice vede pod blatník, nestalo se mi, že by to teklo do motoru. To že v tom je bordel, jasně, je to stejný jako mejt auto, prostě je to potřeba průběžně propláchnout, aby tam nebyl bordel, Pokud ho tam necháš, smrdí ti vzduch v autě, protože to na tím žlabem táhne vzduch do ventilace. Moje dcera to nesnáší, takže žlab se v autě čistí často, nemám rád pozvracený auto :bojim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nám C4GP za tři roky bez problému tak jsem tomu nedával moc pozornosti.. každopádně @brutall bastl to sice je :) ale funkční ! neteče a hadice jde kolem chladiče a končí na jeho úrovni tím pádem voda teče přímo na zem :) asi někdo něco dělal a nedal to jak má být.. já mám auto přes 3/4 roku a bez problému v servisu nebylo a já nedělal nic okolo toho

 

spíš se zeptám jestli je 2000 za BSM dost nebo málo a jestli náhodou někdo nemá 

kod: 9675877980
BSM-R02-0025/11/10 

Diky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...