Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot P 66 kW


James.and

Recommended Posts

Ja som mal 2.0HDI 66kW RHY 9 rokov. Pri 350000km som to predal ale auto jazdi stale. S motorom problem nebol. V zime to ale pod-10C zle chytalo posledne dve zimy. Startoval som rano cez startovaci vozik cez den v pohode uz potom. Zhavice su tam este stale povodne originalne. Aj sme ich merali boli OK, neriesil som to lebo som vedel ze to predam. 18 rokov uz bolo dost. Sralo sa vsetko ine len motor nie:D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Použij hledání, o tomto motoru toho je zde mraky. Je to v podstatě nejjednodušší HDi. Mám přes 430 tkm a odešla jen remenice na klice a DRV ventil na čerpadla. Nicméně všechno je o údržbě a pouzitem palivu. Koupě tak starého auta je vždy tak trochu loterie. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle toho, co jsem dostal za informace od svého dvorního servicemana, je to jeden z nejspolehlivějších motorů. Mám ho, mám skoro 200t. Ale jezdí tam ještě nějaký truhlář a ten už má půl milionu.

Auto mám 5 let, ujel jsem na něm 90t a opravy: alternátor (asi následek soli od dočasně chybějícího spodního deklu), brzdy (oboje), přední rameno, jedenkrát dofouknutí klimy, ložisko PP kola (následek výletu do škarpy), vypínač světel (nahrazeno páčkovým vypínačem), spojka (není tam dvouhmota, takže celkem levně), baterka, 2 čelní okna (šutry na dálnici). Olej, filtry a gumy nepočítám.

Aktuálně mi nesvítí zadní mlhovka a zlobí žhavení (obojí asi dva roky, ale kdo by to řešil, že?). A někdy v příštích letech mě čeká repas zadní nápravy.

Upraveno uživatelem _luky_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...