Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Centrál P406


Skobic

Recommended Posts

Zdravím lidi, prosím vás mám takový problém stala se mi zvláštní věc na mé 406ce... Asi před třemi dny jsem přijel domů zamknul auto a šel ale vzápětí jsem si uvědomil že jsem v autě nechal klíče od domu, tak jsem auto odemkl vzal klíče a chtěl zamknout ale nic... Auto už se nezamklo... Nevěděl jsem co stim tak jsem to skusil zamknout ze vnitr cuplikem na dveřích u řidiče ale nic zamkly se jen dveře co jsem zamkl a ozvalo se cvak a bzučení ze zadních dveří ale dveře se nezamkly... Říkám tam nic zamknu to vše zevnitř a poslední dveře klíčem... Tak jsem tak udělal ale jak jsem zamkl dveře u řidiče klíčem tak se odemkly zadní dveře jenom zadní přední zůstaly zamkle aji s kufrem... Tak jsem otevřel zadní dveře zamkl je cuplikem na dveřích a zavřel auto zůstalo zamknute... Když jsem skusil auto odemknout centrálně tak se odemkly zase jen zadní dveře a ostatní zůstaly zamčené... Nestalo se to už někdy někomu? Nevite čím by to mohlo být? Děkuji za všechny rady... :-/ :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vadný některý zámek, je potřeba vyzkoušet který se nezamyká či neodemyká. Zadní se odemknou jen pokud je odemkneš předním cuplikem nebo dálkou (Mluvim o starém modelu), nebo mužou být polámané kabely v pruchodkách do dveří.

U mně něco podobného dělal zamek řidiče. Po vyměně klid

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vadný zámek? To mě vůbec nenapadlo myslel jsem spíše že něco s ŘJ. Centrálu... Tet jsem zkoušel odemknout dveřmi od spolujezdce a snimi se neodemknou ani zadní dveře tak možná bude něco sními neboť když odemknu zámkem u řidiče tak se zadní dveře odemknou... Ale divné je že kufr nereaguje vůbec na nic jen čistě na klíč přímo do něj... Jak zjistím jestly je zámek vadný nebo ne prosím?? Drátkem to asi nebude neboť když sednu do auta a zamknu DO tak se ozve jenom cvak s ŘJ. Centrálu... Když stisknu podruhé tak cvakne a zároveň zabzuci zadní zámky jako by chtěly odemknout i když odemkle jsou... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud odemykáš kličem a neodemkne ostatní dveře tak je vadný spinač v tom zamku

Kufr zaleží jak je otočený kličem, v jedny pozici zamyká a odemyká, v druhé pozici ne. Prostě otočíš kličem a vytahneš.

Napiš alespoň roky vyroby ať vime o čem se tu bavime

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se je to rok 97. Old model 

Aha tak to bude asi tím zámkem u spolujezdce, jde to zjistit nějak přímo abych zbytečně neshanel zámek a stejně to nešlo? Třeba kdybych ten zámek odpojil a skusil zamknout tak by to mělo jed bez něj ne? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ještě bych měl jeden dotaz auto jsem koupil s dodelanym alarmem s radiovim centralem a peagerem nebo jak se to píše :-D myslím že se jmenuje (sentinel 1100) nebo nějak tak.. a před pár měsíci přestal zničeho nic fungovat tak jsem to nějak neřešil a zacal používat originál klíček.. akorad ten klíček nemá skoro žádný dosah a celkem mě to štve nevíš čím by to mohlo být že to přestalo zničeho nic fungovat? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To že nemá kliček dosah je normalní, je to infra ovladač, jako u Televize, tzn že musíš miřit na přijimač který je u stropní lampičky, taková ta pyramida z tmaveho plexi.

Jinak pokud přestal fungovat dodělaný alarm muže být v jeho kabeláži. Takže zkontrolovat napojení na stavající kabeláž v autě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokoušel jsem se nato dneska dívat a jediné napojení co jsem našel vedlo na drát č. 304 pod opěrkou nohy a to vypadalo v pořádku našel jsem tam vzadu pár dalších pojistek 7.5 a všechny v pořádku tak nevím jestly třeba neodešel ten alarm úplně 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to věřím ale nenašel jsem kde vedou a nechtělo se mi to celé rozebírat příště nato kouknu vic... Před chvily jsem odemykal auto dveřmi u spolujezdce a odemkly se aj zadní dvere takže tet vůbec nevím jestly ten zámek nebo co :-D ale když zamknu cuplikama reagují zámky (ale nezamknou) a když odemknu cuplikama tak nereaguji na obou předních dveří... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skobic> Tvuj problem souvisi s dvema propojenejma elektronickejma hejblatkama v aute: Mas tam ten citovany Sentinel 1100, coz je atoalarm a standardni  infracerverveny central. Tvoje auto je - jako kazdy moderni Peugeot - docela nacpane elektronikou. Z toho co pises je celkem jasne, ze s elektronikou "nejses zrovna kamarad":myslim. Proto bych Ti doporucil: Najdi treba na Netu nekde v okoli DOBREHO autoelektrikare a nech ho to opravit. Ve vysledku usetris cas i penize:papa.

 

 

 

 

 

Upraveno uživatelem pesastor
preklep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...