Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

50.sraz Peugeot clubu - Poděkování


Recommended Posts

Zdar bando, 

Jsme doma, tak rychle to uteklo, že už teď se těším na další. Sluší se poděkovat organizátorovi i jeho pravé ajťácké ruce, za super sraz. :super Krásný kemp, prostředí, velmi zajímavý orienťák a vám všem těm 99lidem za super atmosféru na srazu. Konstatuji, že se sraz nadmíru vydařil a kdo nepřijel, tak prohloupil. :D Potěšilo mě relativně velké množství nováčků a i rád jsem se viděl se srazovými stálicemi. :papa Tak zase příště a Nejsme jen fórum!!! :papa 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím naprosto souhlasit.. Byl to můj první sraz na který jsem takhle dorazil a jsem ještě teď nadšen a i zklamán že už je po... 

I já se přidávám s díky organizátorům opravdu jsem si to moc užil a poznal jsem spoustu super lidi. :)

Doufám že na příští sraz dorazíme znovu, už teď se těším. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsme již v Praze, cesta v pohodě. Sraz jsme tentokrát pojali velmi odpocinkove, bez orientaku. Nemám výraznějších výhrad snad jen ten Primátor že tak strašně nafukoval no a hudební produkce mi přišla spíše cílená na starší ročníky ale celkově sraz hodnotím jako vydařený :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem sice jen v sobotu a měl jsem to jako "individual", ale i tak jsem si sraz moc užil :super Dobře jsem pokecal, najedl, napil a zase se pořádně zasmál :D 
Díky organizátorům za realizaci a doufám, že na jejich práci naváže příště někdo další :potlesk 
Jinak večerní odlet byl bez problémů. Jen u Hradce hlásil autopilot nízkou oblačnost, ale nebylo to nic, kvůli čemu bych se musel budit :aut 

Frame 2018.05.12 23-38-11 (0-00-09.303).jpg

Edit: kamera má ještě starý čas -1hod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda zatím doma nejsem.. :D ale snad se to ještě dneska povede... :)

Přijela sem jako druhá a odjížděla předposlední... Kemp výborný, super přístup všech.. Primátor chutnal, ale z obavy o svůj příbytek, sem se druhý večer věnovala rači Plzni... :D orienťák good, ale do toho mlýna se budu muset eště vrátit, aby mi znova pan otec řekl tu historku... :D Rozhledny v okolí super.. musím říct, že 2 otázky nás "donutily" vylézt až nahoru :) ale stálo to rozhodně za to..!!! Asi ale někde navrhnu, aby dolů vedly klouzačky :D

moc děkuju Miníkovi a Péťovi za organizaci a strávený čas nad přípravama a i nad posledním obědem... :D bylo super se s vámi vidět, poklábosit.. a těším se zase někdy..! :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také se přidávám s poděkováním organizátorům @Péťa a @minimaxa :potlesk

Dík patří @Klemoň za navigování a společnost při orienťáku a @StibTo za pomoc při tahání Iona :potlesk :super

Pěkné prostředí, ubytování, sociálky, jídlo,orienťák, obsluha.. vše super :super

Škoda že nemohli přijet @kobra a @peavey :fnuk

Ještě jsem si udělal výlet do Police nad Metují do muzea stavebnice Merkur a do muzea papírových modelů. Při cestě domů jsem se zastavil v Potštejně,kde jsem se dobře napapal a pak krásnou procházkou vyšplhal na hrad Potštejn.

Až bude chvilka, tak sem hodím odkaz na fotky :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také já byl ze známých důvodů jen na sobotu. Vstával ráno v 6,00 abych byl v 9,00 nastoupen na focení  :super    Vzhledem k tomu, že jsem cca ve 20,00 odjížděl tak se nekonalo žádné :blicismajlik    A to je taky bezva :super

Díky všem.  Rád jsem Vás viděl. Moc děkuji za to, že jste špačky schválně tloukli blbě a tak jsem si odvezl 2. místo a nějaké ty šikovné výhry. Ještě samozřejmě díky @Pepito za spoluúčast a klobásy, @Weri 605 za "pivko", @MJSytic za kartu a @Scratch za drobnosti + papričky pro Katku (předáno).

Organizátorům dvakrát "Hurá".  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doma jsem už dlouho, těch 13km jsem zvládl rychle :D Ale konečně jsem vylezl z postele ;)

Já za sebe (@minimaxa napíše určitě sám) všem děkuji za účast, byli jste perfektní. Neviděl jsem nikoho naštvaného, tak snad se vše vydařilo. Jsme bezva parta!

Rád jsem viděl poznal nové tváře a rád jsem si popovídal s těmi, které znám už od roku 2004. DĚKUJI! Omlouvám se za moji čtvrteční neúčast a páteční odchod do spacáku těsně po půlnoci, potřeboval jsem se dospat.

Hudba je asi námět pro další organizátory, jestli je potřeba. Byla fajn, mě se líbila (jsem ten starší, jak psal @StibTo :D), ale protože se vídáme na srazech čím dál méně, chceme si hlavně popovídat. Příště bych ji já už nezval (i kdyby to byl jiný žánr).

Byl to celkově čtvrtý sraz v tomto kempu a nikdy nebyl problém ani s ubytováním, ani se stravou. Velmi dobře se znám s majitelem a jeho ženou, proto vím, že chtějí kemp provozovat dlouhodobě a nechtějí si ničit pověst špatnými referencemi.

Těším se na další akce, protože "Nejsme jen fórum!". Bonk!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsme doma asi od pul sedmy, sraz super, jen škoda toho čtvrtečního večera že lilo jako z konve, ale zase potom se to vynahradilo krásným víkendem.

Takže s Radkou děkujeme za další super sraz. Kluci si pěkně mákli aby to všechno pro nás připravili a vše se povedlo na jedničku. ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky musíme poděkovat @minimaxa a @Péťa za super víkend! Cesta domů byla na pohodu.  Kafe a zmrzka v Polici nad Metují, ocáknutí nohou v Rozkoši. Návštěva výtopny v Jaroměři DSC_2317.thumb.JPG.3ab2b57cd4a77475c752420240564ff4.JPGa druhý kafe v kempu na Velkým Dářku.  

Prostě super víkend,děkujem!! :)

DSC_2316.JPG

DSC_2338.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé a kamarádi, děkuji za vaši účast na srazu. Moc rád jsem vás zase osobně viděl a rád jsem pro vás za nemalé pomoci Péti sraz uspořádal.

Dále chci poděkovat klubu za podporu, pomocníkům při soutěžích a celému kempoosazenstvu jak o nás pečovali.

:super:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsem taky dokličkoval domů a když si člověk promítne svou trasu zpět do mapy, obávám se že bych příště měl víc používat navigaci, najet přes 400 km už je trochu moc, ikdyž Polsko bylo nečekaně fajnové  :D 

Každopádně díky všem za supr sraz a omlouvám se vše které jsme v sobotu nad ránem budili :aut Sraz byl opravdu vydatný a tak to má být ;) Tak zas příště někdy někde... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, patro, za bezva sraz, pachatelům za kvalitní přípravu, jež zajistila bezproblémový průběh - za mou milou rýmičku a sobotní indispozici nemůžete, to samo... ;) 

Mnohým jsem poděkoval za zásluhy o sraz či pomoc s mojí osobou napadenou zákeřnou chorobou  již osobně. Tak ještě dvakrát jmenovitě - @Pe.Tr za ochotu být doprovodným, leč nakonec nevyužitým, vozidlem a @Schreek za super motojízdu i cenné rady - cestou domů jsem si dal i pár zatáček Gustava Havla v Hořících :cool: 

Slovo závěrem: Kemp se stal jednak inspirací pro rodinnou návštěvu, jednak milou vzpomínkou na další super klubovou akci (ještě že se máme) a zdrojem těšení na akce příští.

Howgh ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...