LBlaha Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Zdarvím všechny, nevíte jak se dá (pokud to jde) rozebrat alternátor z P 406 2,1 TD??? Mám pravděpodobně špatné uhlíky a když jsme dneska altík vyndali tak se nám ho vůbec nepodařilo rozebrat a ihlíky vyměnit. Má někdo s tímto zkušenosti??? Děkuji za rady. Citovat
Zipík Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 A co ti to delalo?Me to obcas zacne narikat a rozsviti se mi kontrolka od dobijeni.Taky by me zajimalo jak to rozdelat protoze to budu muset spravit. Citovat
LBlaha Odesláno 2. únor 2006 Autor Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Zipík A co ti to delalo?Me to obcas zacne narikat a rozsviti se mi kontrolka od dobijeni.Taky by me zajimalo jak to rozdelat protoze to budu muset spravit. Začala mi svítit kontrolka dobíjení. Nesvítila naplno spíš jen tak mžourala. Když jsme měřili dobíjení tak to mělo míň (dělal kamarád, přesnou hodnotu nevím). Citovat
LBlaha Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 Díky, snad nám to pomůže. I když tam to jde docela dobře rozebrat a nám to vůbec nešlo. Nechtěli jsme používat hrubé násilí (kladivo). Citovat
LBlaha Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 Tak rozdělat se nám to neporařilo. Je to startér Mitsubischi. Musel sem koupit jinej na vrakáči (cena 2500 Kč). Teď už zase dobím v plné síle. Díky za rady Citovat
rimmer Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Mels spatne bud uhliky, nebo spalenou diodu apod. Mel jsem stejny problem, repase alternatoru me vysla na 2tisice. Menili mi uhliky a usmernovac. Mozna bylo lepsi nechat udelat repas, aspon vis ze je to zkontrolovane a dily jsou fungl nove Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.