Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volby do vedení klubu 2018 - 2021


Schreek

Recommended Posts

Vážení členové,

uteklo to poměrně rychle a máme tu konec volebního období stávajícího vedení. Protože ze současného vedení nejspíše nikdo znovu kandidovat nebude, tak nás čeká volba kompletně nového vedení klubu. Přesto doufám, že se najde dost kandidátů a klub bude fungovat i nadále. V případě obav, dotazů nebo jen zvědavosti se mi klidně ozvěte, rád vám vše vysvětlím a pomohu. 

Není čeho se bát, klub vás potřebuje! 

 

Volby se řídí platnými stanovami spolku, které naleznete ZDE

 

Kdo může kandidovat

 
Kandidátku má právo podat člen, který nejpozději v poslední den voleb dovrší 18 let věku a který je členem minimálně 365 dní před konáním voleb. Podmínku minimální délky členství lze nahradit kandidátkou podepsanou minimálně 10% členů spolku, kteří nejpozději v poslední den voleb dovrší 18 let věku a sami současně podmínku délky členství splňují ke dni uzávěrky kandidátek. Podpisy na kandidátce lze nahradit vyjádřením podporujících členů na příslušném místě webových stránek spolku resp. fóra do doby termínu podání kandidátky. Délka členství pro tyto účely není narušena administrativním přerušením členství z důvodu pozdní platby prodlužovacího členského příspěvku, pokud opoždění úhrady (ke dni připsání platby na účet spolku) nepřesáhne 30 dní od posledního dne předchozí doby trvání členství.
Kandidátka musí obsahovat občanské jméno a příjmení, datum narození, trvalé bydliště v ČR, povolání, přezdívku (nick) a délku členství kandidáta, jinak je považována za neplatnou. Datum narození a trvalé bydliště nebude uvedeno při zveřejňování kandidátek.
 
Kandidátky je možné zasílat nejpozději do 19.5.2018 do 23:59
Kandidátky doporučuji doplnit krátkým textem o Vašich představách co byste ve spolku chtěli dělat, dosáhnout nebo změnit. Kandidátky zasílejte s fotkou nejlépe ve formátu PDF na mail volby@peugeot-club.com (v kopii na schreek@peugeot-club.com)
 
Vedení ustanovilo volební komisi ve složení: Hurvajz, Peťa, Minimaxa
 
Volební týden bude probíhat v období: 3.- 9.6.2018
 
Volit budeme 5 členů vedení, přesný průběh voleb a vzor hlasování sem doplní členové volební komise.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Schreek featured a pinned this téma

Děkuji za kompliment! :super Popravdě vím o spoustě lidí co by to dělali lépe ;) Jsem ve vedení už dlouhých 7 let a z toho 5 let jako předseda klubu, ne že by mě tenhle klub už nebavil, to určitě ne, tohle mě snad nikdy neomrzí, ale potřebuji odpočinek, věnovat víc času rodině, koníčkům, peugeotům a tak ;) Navíc podle mě vedení klubu potřebuje čerstvý vítr, mladou krev plnou nápadů a touhy to zas někam posunout. To z nás starších už trochu vyprchalo... 

Na klub určitě dál nezanevřu a bude-li nové vedení chtít, vždy rád pomůžu a za nějaký čas bychom se určitě mohli potkat na nějakém mnou spolupořádaném srazu ;) 

Bohužel aktuálně mám o klub trochu obavy, zbývají nám 4 dny a kandidátka stále žádná :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

plne Schreeka chapu, ze uz je unaveny. Tam je to taky dost o tom, ze at udela co udela, vzdy se to nekomu nelibi. Ja jsem zarnym prikladem. Obcas s nim nesouhlasim, obcas jo, ale chapu, ze to je proste namahave. Klub mi taky neni lhostejny coz dokazuju i tim, ze jezdim na srazy dale i kdyz nemam Puga, a na Ford srazy nejezdime....... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice tady nepůsobím tak dlouho, abych pamatoval všechny dobré ale i ty horší okamžiky. Sám bohužel v tomto čase nemám ambice někam kandidovat protože v letošním roce mám dost osobních věcí k řešení. Ale pokud se moje situace nějak stabilizuje jsem ochoten pokud bude mít nové vedení zájem podat pomocnou ruku.  Chápu že lidé v současném vedení klubu věnovali spousty hodin dnů i týdnů času o který " okradli " sebe, rodiny a svoje koníčky. Za což se sluší jim s velkou úctou poděkovat a říci že si jejich oběti vážím.  A teď poprosím o shovívavost k mé rouhačské otázce která bude směřovat na předsedu přiznám se že jsem všechna pravidla podrobně nestudoval takže nevím jestli je tam zmíněna možnost co dál pokud se do voleb nikdo nepřihlásí ?  Ano vím že to je možná předčasná otázka vím že někde jakési náznaky proběhli ale upřímně tato možnost se začíná jevit dost pravděpodobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klid, jeste mame par dnu pred nami... Kdo nemuze kandidovat, zjakykoliv duvodu, muze alespon pro klubaky pripravit nejaky ten vikendovy sraz. To bude pro nove vedeni taky moc velka pomoc.

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr : Pokud by se nikdo nepřihlásil, tak předpokládám, že se současné vedení pokusí vypsat volby ještě jednou, než nám skončí mandát tzn. do 1.7.2018. Pokud se do té doby nenajde nové vedení, přijde klub o svůj statutární orgán ( vedení ) a zůstane pouze nejvyšší orgán klubu, což je členská schůze. Ta by pak měla schvalovat veškeré činnosti a aktivity klubu a zároveň delegovat někoho k provádění těchto aktivit. Bohužel vzhledem k tomu, že se členská schůze (v podobě elektronického hlasování) sejde sotva za účelem voleb (musí být v dostatečném počtu), tak by se výrazně omezili běžné činnosti klubu a ve finále by mohlo dojít až k jeho zániku. Toho se snad ale bát nemusíme, jsem si jistý, že tak daleko to klubáci zajít nenechají...  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...