Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Úprava motoru Peugeot DT 1.9


pepa306

Recommended Posts

Ahoj, chci se zeptat jak zvýšit výkon motoru TD 1.9 . Určitě počítám s úpravou čerpadla jiný vstřiky a turbo. Rozhodně uvítám dobrou radu,odkazy,nápady a nabídky dílů,kde by se dali koupi.

Moc mi nezáleží na výdrži motoru, tak mě prosím neurážejte, neraďte aťsi koupím něco jiného a podobně. Vím že je to pracant a né závoďák ale je mi zle z tech všech namachrovaných blbečku co máji na chipovaný německy popelnice jako TDI a podobně (tím nech nikoho urazit). Mam 306 TD a chci to celkově dát co možná do nejlepšího stavu ale priorita je motor který chci upravit.

Určitě by mě zajímalo jaké vstřiky nebo větší vstřikovací trysky lze použít. Také větší turbo jaké pasuje na origo svody či redukci na jiné turbo. A přidání dávky paliva na vstřikovacím čerpadle LUCAS. 

Děkuji za patřičné rady, odkazy atd... Jen nechci aby se tu ostatní hádali je to moje rozhodnutí co s tím motorem bude, doma mám ještě 3 TD 1.9 tak mě to neštve pokud se rozlítne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli ti to k něčemu bude, ale v době, kdy byly ještě aktuální 205ky, tak u nás byl maník, který do GTI karosérií cpal motory z Boxera.... Jelo to jak dráha.... Možná by stačilo sehnat čerpadlo, vstřiky a turbo z Boxera....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele za kolik mi necháš jeden turbodiesel ? :D osobně bych udělal výměnu těsnění na motoru, výměny oleje případně dat nový všechno co bude v haji (což je logický) pak bych začal přidáváním nafty, uprava sání, popřípadě změna turba a vstřiků. v základu to má kolik ? 66kW ? ja měl v plánu dávat do 405ky 2,5TD ze 605ky ale nejsou a když jsou tak sou dražší než celý auto .. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...